Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Scandinavian House & Garden AB

Scandinavian House & Garden AB

Ändra adress Lägg till information
5.0

3 omdömen om Scandinavian House & Garden AB

Ines W
Skrev om Scandinavian House & Garden AB

Så nöjd med renoveringen av mitt hus! Vi hade totalentrepenad med byte av fasad, tak, fönster, samt kök/badrum/ytskikt inomhus! Blev fantastiskt!

Reco tipsar!
FP Badrumsspecialisten AB
4.6/5 i betyg av 122 omdömen 4.6 av 122 omdömen
BadgeFiveYears

FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck vid första hembesöket inför offert. Tydlig offert som hölls arbetet igenom. Förväntad arbetstid var ca tre veckor men de överträffade våra förväntningar och var klara tidigare. Vi hade en bra kommunikation och avstämning genom hela processen och de var lätt att ställa frågor och få hjälp i planeringen. Vi är jättenöjda och rekommenderar FP Badrumsspecialisten.

Andréa H Andréa H
Läs mer omdömen
Cezary S
Skrev om Scandinavian House & Garden AB

Mycket proffsigt bemötande och väldigt kundorienterad service! Rekommenderar starkt!

Beata F
Skrev om Scandinavian House & Garden AB

Mycket snabb och bra service. Arbete utförs enligt tid och kostnadsplan enligt våra önskemål. Bra tekniska lösningar. Rekommenderas

Sponsor
Nordiska Göteborg Byggentreprenad AB
4.5/5 i betyg av 49 omdömen 4.5 av 49 omdömen
Badge2020

Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde arbetet!