Shurgard Vällingby
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Shurgard Vällingby
skrev om Shurgard Vällingby
Valde Shurgard Vällingby mellan 2 boenden. Fick inbrott i mitt förråd av grannförrådet. Förlorat värde ca 15.000 kr. Får ingen ersättning! Jag har betalat den dyraste försäkringen (200:-/mån) hos Marsh försäkringsbolag som Shurgard använder. Jag har inte fått information om att jag inte har ensam rätt till mitt förråd, som det står på www.shurgard.com/sv-se att man har.
Shurgard Vällingby har en öppning mellan tak och vägg på ca 18 cm mellan förråden. Väggen är dessutom av korrigerad plåt så den är mjuk och böjbar. Jag får ingen ersättning då det inte räknas som inbrott eftersom ingenting har blivit förstört (läs uppbruten dörr). Hade det varit säkrat mellan vägg och tak så hade det här aldrig hänt! Nu får jag ingen ersättning därför att Shurgard Vällingby inte har säkrat sina förråd på riktigt sätt.
Omöjligt att kämpa på (”myndighets”) engelska mot ett belgiskt försäkringsbolag som inte bryr sig om svenska regler och ingen möjlighet att klaga (som dom själva har sagt på Marsh). Shurgard Vällingby säger dom förhåller sig till Marsh beslut. Nu blir det ARN, Konsumentverket och andra instanser.