56 omdömen om Gravidyoga
Sedan starten hos Reco 2015
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Jag gick yoga för gravida och är väldigt nöjd. Yogaläraren är väldigt kunnig, inkännande och prestigelös. Enkelheten med den här yogan är styrkan. Jag hade stor användning av erfarenheten från kursen av att regelbundet ha övat andning och avslappning. När smärtan under förlossningen var stor visste kroppen vilka metoder jag kunde använda för att slappna av och följa med i värkarna på bästa sätt.
Under graviditeten var det också skönt att göra liknade yoga under en lång lektion vecka för vecka medan kroppen förändrades. Det hjälpte att känna in kroppen och förbereda sig mentalt på de förändringar som väntar. -
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Kunnig och erfaren instruktör som gav många bra tips inför förlossningen.
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Jättenöjd och tacksam för att ha gått 2 gravidyoga kurser med Mira. Otroligt givande för graviditeten och även förlossningsförberedande. Jag och min partner är även jättenöjda med den förlossningsförberedande kursen med partner som Mira också håller i.
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Jag blev jättebra bemött och tycker ledaren var väldigt lyhörd. Dels fick jag hjälp med avspänning/avslappningsövningar som hjälper mot oro och tankar dels med bäckenbottenövningar som hjälpte/minskade min foglossning. Fick även flera förlossningstips som gjorde att jag kände mig mer förberedd/rustad för min förlossning såsom hur man kan snabba på/bromsa ner förlossning och olika ställningar under värkarbete. Kändes lyxigt att få unna sig gravidyoga och prissättningen är bättre än på många ställen.
Fantastisk avslappnade gravidyoga.
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Jättebra och trevlig aktivitet inför BF!
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
En härlig, opretentiös kurs där man förbereder sig inför förlossning och hur man kan må bra fram tills dess. Bästa 2h i veckan - tiden flyger förbi.
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Verkligen helt genuin och äkta yoga.
Inget trams. Var med på gravidyoga och det känns verkligen som den hjälpt mig förbereda mig inför min kommande förlossning. -
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Varit på gravidyoga och kan varmt rekommendera detta. Väldigt bra lärare och otroligt avslappnande. Ger toppbetyg
skrev om Gravidyoga en del av Skandinavisk Yoga och Meditationsskola
Fint och grundat i utbildningen, lagom nivå och väldigt användbart!