Yoga & Meditation

Yoga & Meditation

4.9 / 5 baserat på 210 omdömen

210 omdömen om Yoga & Meditation

Sedan starten hos Reco 2015
 • 2023-03-22 Insamlad av företaget
  Bra! Yogakurs för oss äldre, lättillgänglig och lättförstådd. Lite enahanda kanske om man gått många år! Men bra!
  Gilla
 • 2023-03-21 Insamlad av företaget
  Bästa undervisning, proffs, bästa harmoniskt utformade yogasal med fina material o färgsättning, bästa bemötandet.
  Ett gudomligt lugn
  Kommer att vara Skandinavisk Yoga trogen så länge jag lever.
  Stort grattis o bravo för allt
  Gilla
 • 2023-03-01 Insamlad av företaget
  Hade inga erfarenheter av Yoga och meditation tidigare. Väldigt lärorikt och bra kursledare som såg att jag inte var van vid yoga och anpassade så gott det gick till de olika övningarna.
  Gilla
 • 2023-02-28 Insamlad av företaget
  Trevligt bemött. Bra lärare. Gick ner i varv, ville lära mj meditera.
  Gilla
 • 2023-01-08 Insamlad av företaget
  Fint mottagande från bokning hela vägen till slutet av kursen. Gick en 4-dagars grundkurs i yoga och meditation med Klara, lugn och pedagogisk lärare. Planerar nu för nästa kurs 😊
  Gilla
 • 2022-12-22 Insamlad av företaget
  Mycket seriöst företag. Gedigna kunskaper i yoga, duktiga ledare och rena, fräscha lokaler. Administrationen även väl fungerande. Det märks att denna skola har många år på nacken: mycket erfarenhet i väggarna och befriande fritt från modetrender (man lär ut s.k. klassisk yoga).
  Gilla
 • 2022-12-21 Insamlad av företaget
  Great class for beginner, learning curve was challenging but not too much. I like the mix of yoga poses, breathing techniques and meditaation. I highly recommend Klara and her class.
  Gilla
 • 2022-12-19 Insamlad av företaget
  Jag fick hoppa in i en redan pågående program till reducerad avgift, vilket jag uppskattade!

  Jag hade inte så höga förväntningar förutom att jag ville prova på meditation. Jag uppskattade yogan särskilt, den var annorlunda än all annan yoga jag testat. Meditationen tror jag att jag behöver ge mer tid och göra mer hemma för att komma in i.

  Jag hade svårt att ta tag i särskilt meditationen hemma, jag tyckte vi fick en del handfasta tips om vad man kunde göra hemma men jag skulle uppskatta mer tydliga och små "läxor" tex "ligg stilla 10 min på golvet innan du går och lägger dig varje dag". Det kanske gicks igenom mer första gången som jag missade.

  Som helhetsupplevelse är jag jättenöjd och kommer gärna tillbaka. Jag känner att jag har fått verktyg för att kunna fokusera och bli mindre irriterad på småsaker genom att kunna släppa dem på ett annat sätt. Jag känner också att jag kan utvecklas i yogan och att jag lärde mig många nya positioner.
  Hej Emmy,

  Tack för väldigt bra feedback! Jag ska försöka i framtiden att vara ännu mer tydlig med hvilka hemuppgifter jag rekommenderar mellan lektionerna på meditationskurserna.

  En del av de råd och tips du efterfrågor gavs vid 1a lektionen, men jag borde nog ha upprepat dem mer tydligt vid 2a tillfälle. Både för att du var ny på kursen, men också för alla andra. Det är mycket info och nytt vid 1a tillfälle, så många kommer säkert inte ihåg allt.

  Dock går det inte att ge anvisningar om precis vid vilken tid på dagen man ska göra meditationen eller avspänningen (bortsett från att det ska vara tillräckligt långt efter en måltid). Vi har alla olika dagsrutiner och dagsrytm och det kan vara väldigt olika vad som passar en bäst. Ofta behöver man testa själv ett tag för att hitta optimala tiden på dagen.

  Kul att du ändå verkar ha haft mycket glädje av kursen – och om du vill ha mer råd och tips för att kunna fortsätta med meditationen är du välkommen att ringa oss! (bäst vardagar 14.00-16.00)

  Allt gott,
  Turiya
  Yoga & Meditation
  Gilla
 • 2022-12-04 Insamlad av företaget
  Älskar det varma mottagandet och den fina atmosfären
  Gilla
 • 2022-10-21 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, bra övningar bra avslappningsmetder bra längd på tillfällena lagom stor grupp
  Gilla