Söderport Café & Hotell i Kalmar AB
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Söderport Café & Hotell i Kalmar AB
skrev om Söderport Café & Hotell i Kalmar AB
Besökte restaurangen Söderport idag på vår bröllopsdag. En mycket ung flicka tog emot och skrev ner vår beställning. Vi beställde både huvudrätt och efterrätt vid samma tillfälle. Efter lång väntan kom en annan servitris och serverade alkoholfri öl till mig, men hade inte med cidern som min fru beställt. Vi frågade mycket artigt om cidern och fick svar att den kommer. Dock fick vi vänta ytterligare medan andra gäster serverades. Sedan kommer den unga flickan med hör och häpna vår EFTERRÄTT???. Då blev vi både förvånade och upprörda över denna service. Jag talade tydligt om att vi inte ätit huvudrätten ännu och att min fru inte fått sin cider. Flickan stod bara och tittade och sa inget. Hon gick och kort efter kommer hon och frågar om cidern ska vara med eller utan alkohol. Vi påpekade att vi redan beställt av henne, alltså måste hon veta vad vi beställt. Förmodligen var det ägaren som kom med cidern och istället för att be om ursäkt för det inträffade(som man gör om en restaurang har klass) skällde han ut oss och sa att vi skällt på servitrisen som bara var 14 år och håller på att lära sig yrket. Vi berättade om cidern och efterrätten. Han sa om det inte passade så kunde vi lämna restaurangen, vilket vi mer än gärna gjorde. Fortsätter man med samma attityd mot sina gäster kommer det att eka tomt mellan borden i framtiden. När har förresten lagen inom restaurangbranschen ändrats, så att 14-åringar får servera alkoholhaltiga drycker kan man undra? Fjortonåringar ska diska inte servera. Det slutade lyckligt med mycket god mat på en restaurang inne i stadens centrum, med underbar miljö och serviceinriktad personal. Vi rekommenderar absolut inte Söderport till någon.