Mycket bra information och möjlighet till givande diskution. Inspirerad lärare och tänkvärda ämnen som togs upp.
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB
207 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Mycket bra, väldigt kunskapsrikt och jag lärde mig mycket nya och användbara kunskaper som jag kommer definitivt använda i framtiden.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Lukas!! :D Vad roligt att du är nöjd och att du lärde dig mycket!!
Jag tycker de har vara väldigt lärorikt och roligt och jag har lärt mig väldigt mycket.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Elise!! :D Härligt att du är nöjd med kursen!! :D
Väldigt lärorikt och Väldigt bra förklarat
Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad roligt att du är nöjd med Risk 1! :D
Intressant. Tankeväckande. Nyttigt
Tack så jättemycket för ditt omdöme Mikael!! Vad bra att du tyckte att kursen var intressant! :)
Har lärt mig mycket! Bästa läraren!
Vad roligt att du är nöjd med kursen och läraren! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme Nikolina!! :D
Väldigt engagerad lärare vilket är kul
Tack så jättemycket för ditt omdöme Alva! :D Härligt att du är nöjd med läraren för Risk 1! :D
Bra förklaringar om risker och konsekvenser
Tack så jättemycket för ditt omdöme Edoardo!! Härligt att du tyckte kursen var bra! :)
Jättebra och lärorikt yes yes tack
Härligt Matilda! Vad roligt att du är nöjd! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!
Bra utbildning mycket kunskap och ger eftertanke
Tack så jättemycket för ditt omdöme Annette! Vad glada vi blir att du är nöjd med utbildningen. :)