Solar total levereade exact vad de hade lovat. Snabb och bra installation samt trevlig personal
Solar Total AB
Hos Solar Total hittar du en trygg partner inom hållbara energilösningar. Vi levererar premiumsolceller, effektiva batterilagringssystem och smarta laddboxar för elbilar – anpassade efter just dina behov. Vår vision är att göra det enkelt och prisvärt för alla att ta steget mot förnybar energi, med produkter som både sparar...
12 omdömen om Solar Total AB
Kompetent personal, vettiga priser och trevligt bemötande👍🏼
Trevliga elektriker, bra upplevelse generellt 👍 Rekommenderar!
Bra och seriöst kundbemötande och smidig installationsprocess.
Mycket bra och pålitliga! Snabb och trevlig service :)
Bra upplevelse. Fast pris och väl utförd installation.
Installerade i november fick i gång anläggningen i mars men sen så har anläggningen fungerat perfekt
Proffsigt och prisvärt. Bästa betyg, vi är nöjda med installationen och funktionen.
Leveransen av material skulle komma v32 har inte kommit än 12/8
Trevligt bemötande Nackdelen är att det var första gången elektrikern monterade ett sigen batteri. Efter återbesök och omkopplingar, funkade det bra.
Jag anlitade Solar Total för att bygga ut min befintliga solcellsanläggning, och jag är otroligt nöjd med resultatet. Från första kontakt till färdig installation har allt fungerat väldigt smidigt. Kommunikationen var tydlig, tidsplanen hölls och teamet som utförde jobbet var både professionellt och trevligt. Installationen gick snabbt och snyggt, och jag fick löpande uppdateringar under hela processen. Extra plus för att de tog hand om all administration kring elnätsbolaget och bidragsansökningar – det gjorde att hela processen...
Mycket smidig installation. Trevliga och kunniga montörer och elektriker. Mycket Nöjda.