Andrea är tydlig och trevlig, gör ett bra första intryck, är även effektiv och rolig
Andréa Gustafsson
Andréa Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Andréa Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Andréa Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 487 omdömen med ett betyg på 4.9. Andréa Gustafsson har haft 58 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
487 omdömen om Andréa Gustafsson
Stort tack Thomas, kan bara säga detsamma tillbaka. Tack för förtroendet!
Andréa är otrolig! Ärlig och sätter rätt förväntningar utifrån marknaden, jobbar oerhört proaktivt både mot oss som säljare, men även mot potentiella köpare. Tillgänglig, smarta tips och råd och håller hela tiden en realistisk förväntansbild utan att för den delen minska sitt engagemang. Priser och resultat talar väl egentligen för sig själva, vi är så nöjda med Andréa!
Tusen tack Elin, blir så glad av dina fina ord! Tack själva för gott samarbete och för bra dialog längs med vägen. Så roligt att vi kunde hitta rätt köpare i samband med att ni hittade rätt boende också. Timing är viktigare än någonsin idag :)
Andréa har varit toppen! Skicklig, tillgänglig och ett fantastiskt stöd genom hela säljprocessen som gick snabbt och smidigt.
Ååh vad jag blir glad av dina fina ord Angela, de rimmar verkligen väl med hur jag önskas uppfattas :) Så roligt att vi hittade rätt köpare så snabbt, de kommer trivas superbra.
Så proffsig. Rekommenderas varmt!
Stort tack Dan! Lycka till på andra sidan älven, du vet vart jag finns om ni längtar tillbaka :)
Superduktig och professionell mäklare. Hon var alltid lätt att nå och höll oss uppdaterade genom hela processen. Fantastisk!
Kan bara säga detsamma om er Anna, stort tack för god kommunikation och dialog under hela tiden - det gör mitt jobb så mycket enklare. Önskar er allt gott framöver!
Proffsig, kommunikativ, engagerad,
Tusen tack för dom orden Dario och stort tack för förtroendet att sälja er pärla! Kul att vi kunde hitta rätt köpare så snabbt.
Andrea är en mäklare som direkt inger förtroende med sin utstrålning, sitt bemötande, sin kunskap och sin förmåga att se och lyssna till oss. Hon är inte "bara" en mäklare utan en fin person som det är lätt att tycka om. Vi kan verkligen rekommendera Andrea!
Ååh, vad glad jag blir Anders - kan bara säga detsamma om er, tack för både förtroende och för gott samarbete under försäljningen. Så roligt att vi snabbt kunde hitta rätt köpare till er pärla :)
Jag är väldigt nöjd med Andrea genom hela bostadsaffären. Kan varmt rekommendera henne till alla som ska köpa eller sälja bostad.
Stort tack för de fina orden, blir jätteglad att du tog dig tiden att skriva. Grattis till ett toppenhus, ni kommer trivas så bra.
Mycket professionell och trevlig mäklare. Bemötandet var alltid vänligt och hjälpsamt, och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Stort tack för dom orden, uppskattas verkligen. Tack för gott samarbete och för öppen kommunikation, underlättar mitt arbete mycket. Önskar er all lycka i framtiden.
Bra bemötande, mycket hjälpsam. Rekommenderas!
Tusen tack Annika, ni kommer trivas så bra! :)