Viktor Forsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Viktor Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Viktor Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 5.0. Viktor Forsberg har haft 7 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

20 omdömen om Viktor Forsberg

Sedan starten hos Reco 2022
  • Andreas J
    2023-02-25 Verifierad kund
    Vi har varit så nöjda med Viktor Forsbergs arbete med försäljningen av vårt hus. Trots svår marknad så lyckades Viktor få till bra visningar med seriösa intresserade.
    Viktor har skött försäljningen med stor kunskap och gett oss stöd under hela försäljningen.
    Utan tvekan kommer vi anlita Viktor igen!
    Sammanfattningsvis om Viktor som mäklare så skötte han uppdraget professionellt och med en service i världsklass.
    Tack för ett otroligt omdöme som jag uppskattar enormt. Tack för ert förtroendet och er vilja till att hitta lösningar. Ni har underlättat mitt arbete på många sätt och vi löste det här som ett team.
    Jag ser fram emot ert nästa husprojekt och fram tills dess lovar jag att lista ut hur jag ska ''hoppa 31''.
    Grattis till försäljningen och till er ny bostad!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Viktor Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevlig och hjälpsam mäklare som gjorde husköpet smidigt!
    Stort tack för omdömet Börje. Ni var en stor faktor till att det blev en smidig affär.
    Grattis till er nya bostad och varmt välkommen till Skåne!
  • Lina Johanna Christin J
    2023-01-28 Verifierad kund
    Viktor har varit ett toppenstöd under hela bostadsförsäljningen. Otroligt lyhörd för våra önskemål.
    Vi sålde i en svår tid på bostadsmarknaden men Viktor hade hela tiden hopp och ingav stort förtroende.
    Han är otroligt lösningsorienterad, ödmjuk och vi blev alltid bemötta ytterst professionellt.

Kan varmt rekommendera att anlita Viktor och Svensk Fastighetsförmedling!
    Tack Lina för de fina omdömet, det uppskattas enormt.
    Det har varit en fröjd att få hjälpa er med bostadsaffären och är tacksam för den goda dialogen vi har haft sedan start. Lycka till med nästa husprojekt och ser fram emot en inbjudan när ni kommit igång med renoveringarna!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Åstorp
    2023-01-16 Verifierad kund
    Påläst, visste vilka frågor jag skulle fråga utan att jag ens hann ställa dem.

Jag kunde ställa frågor närsomhelst på dygnet med ett svar nästan direkt efter - även under hans föräldraledighet.

Jag hade flera önskemål som mäklaren lyckades lösa utan problem.

Jag vet att när jag flyttar så kommer jag att anlita Viktor och jag rekommenderar alla andra att välja honom!
    Stort tack för omdömet Peter det värmer!
    Tacksam för att jag fick förtroendet och hitta din nya bostad.
    Hoppas du får ihop bortforslingen av den gamla potatisbehållaren i källaren hehe.
    Grattis till nya bostad Peter och lycka till i framtiden!
    2023-01-13 Verifierad kund
    Proffsig bemötande, påläst och snabb på att besvara alla våra funderingar, tillgänglig, trygg och bra på att hålla oss uppdaterade under hela resan. Rekommenderar starkt Viktor som mäklare!
    Tack för förtroendet att hitta ert nya hem! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen.
    Det ska bli intressant och se hur ni gör med den omtalade bäcken.
    Grattis till er nya bostad och hoppas ni får ett riktigt bra 2023!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Viktor Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    2023-01-11 Verifierad kund
    Fantastiskt mäklare på alla sätt och vis.
    Gör det lilla extra, kunnig ,ser det att det händer saker.
    Han är en mäklare som arbetar med hjärtat på rätta stället samtidigt som han är ärlig.
    Allt överträffade mina förväntningar.
    Stort tack för de fina omdömet Therese. Tacksam för att jag fick hjälpa till att slutföra affären på er bostad efter Bosse. Stort lycka till i framtiden och hoppas verkligen att ni trivs i er ny bostad! Viktor Forsberg
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Åstorp
    2022-12-12 Verifierad kund
    I'm a foreigner. I sold the house for the first time. I met a few people while I was looking for a real estate broker. He was very deliberate and respected me, and he always explained slowly even if he had a bright smile and difficulty communicating. He helped sellers and buyers to be happy. I had to leave Sweden as soon as possible, so I tried to shorten sales But in this tough market, he made wise judgments and plans and asked me for my opinion. If it wasn't for him, I would have had a hard time, and he told me a lot of warm words and good positive stories. Of course, communication with each other was very difficult, but he treated me warmly and always thanked me. A lot of people wouldn't regret signing him. Thank you very much. I will never forget him even if I go back to my hometown. Good broker. 👍 I hope he will always be happy in the future☺️😊😁
    Thank you so much Jaeho for the nice review. It have been an fantastic assignment and ive learnt alot since we started the journey. Im grateful for the trust you gave me on the first meeting. If you ever feel like coming back to Sweden i'll be ready to help you finding a new home :D
    I wish you the best of luck in the future and safe travels back to South Korea! :)
  • Malin H
    • Ängelholm
    2022-11-29 Verifierad kund
    vi är oerhört nöjda med vår mäklare vid köp av vår bostad. Inga frågor har varit dumma, alltid funnits ett samtal bort vid funderingar eller oro. Har det kommit hinder på vägen har han direkt sett lösningar och hjälpt.

Vi kommer definitivt vilja använda oss av Viktor i framtiden, vid försäljning eller köp.

/ Malin och Carl Hörvallius
    Stort tack för det fina omdömet Carl och Malin. Det är i särklass en av de snabbaste affärerna jag har gjort och tackar ödmjukast för förtroendet. Hoppas verkligen ni ska trivas i er nya bostad och finns alltid tillgänglig om ni skulle behöva hjälp med något. Grattis till första bostadsaffären! Viktor Forsberg
    • Munka-Ljungby
    2022-10-21 Verifierad kund
    Viktor är strålande som mäklare, och har ett härligt öppet sätt som passar oss utmärkt. Han levde mer än väl upp till våra förväntningar. Han kunde läsa av oss som kunder på ett utmärkt sätt och förmedlade det till säljarna.
    Vi är mer än nöjda med Viktors jobb.
    Mvh Roger
    Tack för det härliga omdömet Roger och tack för förtroendet med både köp av ny bostad och försäljning av bostad. Vi löste det här tillsammans alla tre.
    Grattis till ert nya paradis och riktigt snyggt jobbat alla gångerna du fintade mig med pappaskämt!
    • Munka-Ljungby
    2022-10-18 Verifierad kund
    Han var mycket engagerad och positiv under hela resan. Gav sig alltid tid att prata och förklara utan att på något sätt visa stress. Alltid åtkomlig. Otroligt lösningsorienterad men ändå lyhörd för kundens förslag och önskemål.
    Verkligen en mäklare som vi varmt kan rekommendera .
    Tack för de fina omdömet Mats det har varit en trevlig resa och få jobba med er. Är fortfarande lika imponerad över ditt arbete i trädgården och de grävda kistorna. Lycka till med nästa bostad och diverse projekt! Viktor Forsberg