Vi upplever Mari som väldigt engagerad, genuin, personlig och proffesionell. Snabb återkoppling och smidig hantering.
Mari Åkre
Mari Åkre är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre
.Mari Åkre har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Mari Åkre har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.9. Mari Åkre har haft 15 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
74 omdömen om Mari Åkre
Mari har varit otroligt lyhörd till både säljare och köpare för att skapa så fina förutsättningar till affär som möjligt. Ödmjuk och värdesätter även mjuka värden, vilket skapar en trygg upplevelse. Bara gott att säga om Mari!
Tack för hjälpen vid ytterligare en lyckad försäljning!
Bra bemötande, trovärdig, pålitlig, lyhörd och väldigt trevlig. Bra visning trots att den var digital. Lägenheten stämde mycket väl med våra förväntningar. Topp helt enkelt!
jättebra bemötande och service
Mari är otroligt proffsig och har tryggt guidat oss genom hela affären. Det märks att hon har lång erfarenhet. Hon är helt klart en mäklare att rekommendera!
Proffsigt bemötande från första stund. Det jag gillade mest var att mäklaren genuint trodde på vårt objekt och såg potentialen i det. Mäklaren var också behjälplig i hela processen och höll oss informerade. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera denna mäklare. Du kan räkna med en bra magkänsla genom hela säljningsförfarandet. Tack!
Kunnig. Trevlig. Närvarande. Hjälpsam. Känns inte som en klassisk mäklartyp (på ett positivt sätt)
Blev super bra bemött av Mari. Svarade alltid och snabbt på våra frågor och funderingar. Hjälpsam på alla vis.
Mari är en ärlig,duktig o proffsig mäklare.hon har bemött oss på en trevlig o personlig sätt,o varit duktig o engagerat på den personliga o juridiska plan.reccomenderas varm.