Mycket bra mäklare. Kunnig om området (Brommalandet), påläst, saklig, trevlig och jordnära. Rekommenderas.
Anton Bjärkenrud
Anton Bjärkenrud är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma
.Anton Bjärkenrud har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Anton Bjärkenrud har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 521 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Bjärkenrud har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
521 omdömen om Anton Bjärkenrud
Anton var toppen att jobba med och väldigt engagerad genom hela processen. Han höll oss uppdaterade, var lätt att nå och lyhörd för våra önskemål. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en grym mäklare!
Vi är mycket nöjda. Vi har upplevt att Anton har guidat oss klokt genom en marknad som inte varit helt enkel fram till en försäljning. Han har en bra energi, alltid lätt att nå, lösningsinriktad och dessutom väldigt trevlig. Vi rekommenderar honom gärna.
Anton gjorde verkligen ett kanonjobb! Vi är väldigt nöjda både som köpare och säljare.
Hjälpte oss sälja huset då vi köpte ett annat hus.Trevlig och var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Rekommenderas.
Anton är en lugn, ej påtryckande,kunnig,förtroendeingivande, tålmodig och inte minst trevlig mäklare. Han har utfört sitt uppdrag mycket bra. Trots svängig konjunktur och svår marknad har han med tålmodighet kommit i mål med försäljning. Vi är väldigt nöjda
Vänlig och tillmötesgående, väldigt tillgänglig! Mycket nöjd med Antons insatser och arbete. Professionell, samtidigt personlig och tydlig i kommunikationen.
Jag hittade min drömlägenhet som Anton var mäklare för och är otroligt nöjd med hela processen. Han var supertrevlig, professionell och ordentlig från start till mål. Anton var alltid tillgänglig, svarade snabbt på frågor och gav tydlig information genom hela köpet. Jag uppskattade särskilt hans lugn, engagemang och känsla för detaljer det märktes verkligen att han bryr sig om både köpare och säljare, samt om integriteten i de bostäder han förmedlar. Allt kändes tryggt och gick otroligt smidigt, och jag kan varmt rekommendera Anton till alla som letar efter en kunnig och pålitlig mäklare!
En snabb och välskött försäljning. Inget lämnades kvar att önska. Trevlig, rak och ärlig mäklare.
Mycket trevlig, snabb, tillmötesgående och lyssnar på kunden. Kändes mycket bra hela vägen!