Lena Bergman
Lena Bergman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Lena Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Lena Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Lena Bergman har haft 31 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 86 Läs vad Lena Bergman
sålde sitt hus med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Trevligt bemött.
Mäklaren levde upp till förväntningarna. -
sålde sin stuga med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Väldigt trevligt o proffsigt bemötande. Våra förväntningar uppfylldes helt o fullt.
Våra kontakter med mäklaren har varit utmärkta. Uppfattade Lena mycket kunnig o seriös ville tillgodose våra intressen som säljare. Vi skulle absolut rekommendera Lena som mäklare. -
Väldigt trevligt bemötande,lätt att få kontakt på ett familjärt sätt,gjorde allt med glimten i ögat.Hade ett ganska enkelt objekt att sälja,men allt gick snabbt och bra och vi är jättenöjda med resultatet. Behöver vi mäklarhjälp igen så vet vi vart vi ringer.
köpte sitt hus med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Mycket professionellt och trevligt bemötande, snabb och flexibel. Vi är mycket nöjda med kontakten med mäklaren.
Lena gjorde direkt ett gott intryck.
Lätt att prata med. Bra att förklara.
Snabb återkoppling via telefon och sms.
Trevlig. -
Texten måste vara åtminstone 30 tecken.
köpte sin stuga med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Trevlig, lättillgänglig och hjälpsam.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Bra bemötande , kom igen med snabba svar som jag uppskattar mycket
Blev mycket bra bemött och mäklaren levde upp till de förväntningar vi hade.
Väldigt trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med.