Liam Ekvall

Liam Ekvall

Liam Ekvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Liam Ekvall har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Liam Ekvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Liam Ekvall har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

49 omdömen om Liam Ekvall

Sedan starten hos Reco 2023
Jacob M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Göteborg

Väldigt professionell, trevlig, och kunnig.

Lovisa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Vi upplevde Liam som professionell, lyhörd och effektiv. Vi är mycket nöjda att vi valde honom som mäklare till vår lägenhet!

Siw H
Torslanda

Min erfarenhet är alltigenom positiv. Vi har haft mycket med varann att göra och jag har redan lämnat utlåtande till er.

Siw H
Sålde sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Jag fick snabbt förtroende för Liam och han har uppfyllt alla mina förväntningar. Han är lyhörd och empatisk och handlingskraftig. Duktig på att planera och förutse.

Kerstin O
Hönö

Liam har alltid varit snabb att svara och fixa det vi bett om. Han har varit ett gott stöd i hela processen utan att vara för drivande, utan snarare inväntade. Däremot har han drivit visningarna på bästa sätt och återkopplat till oss. Han har informerat i förväg så vi har känt oss delaktiga och hela tiden försökt att vara tillgänglig. Vi är mycket nöjda med Liams mäklarinsats. Kerstin och Enar Olsson

Kent J
Göteborg

Jag är nöjd. Jag är nöjd. Jag är nöjd.

Pekka P
Sålde en tomt med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Han har skött försäljningen på ett bra sätt.

Erik K
Köpte en tomt med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Trevlig, lätt att prata med och hjälpsam för att hitta mer information

Anita V
Centralt

Trevlig, Hjälpsam, Punktlig

Marcus W
Köpte sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Vi blev väl bemötta och Liam ordnade extra visning för oss. han tar tid för oss som köpare och är väldigt kunnig i sin sak.