Per Lind

Per Lind

Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Lind har haft 40 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

197 omdömen om Per Lind

Sedan starten hos Reco 2016
Lars N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Göteborg

Bra dialog och ingen stress. Affären fick ta den tid det tog och alla parter kunde hatet frågor på ett ordnat sätt. Komplexitet löstes på ett bra sätt

Erkan S
Köpte sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hjuvik

Per var engagerad från första kontakt och höll oss uppdaterade genom hela köpprocessen, (snabb enskild visning, proffsigt bemötande och kunnig). Rekommenderas starkt.

Anders S
Sålde sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hjuvik

Kan varmt rekommendera Per Lind om ni skall sälja i Torslanda.

Anders S
Hjuvik

Vi är supernöjda med Per Lind som vår mäklare, han är engagerad, påläst och har en grym kunskap om marknaden och har verkligen slitit för att få sålt huset. Kan varmt rekommendera Per till er som skall sälja i Torslanda.

Cecilia H
Göteborg

Bra bemötande, kunnig och positiv på ett professionellt sätt

Fredrik C

Trevligt bemötande, professionell & servicemindig

Karin S
Hjuvik

Kunnig, flexibel, mycket serviceminded!

Kerstin  W
Öckerö

Per är kunnig, närvarande och verkligen lyssnat på oss..

Bjarne W
Öckerö

Trevlig, noggrann, kunnig. Sätter sig i kundens situation.

Elisabeth P
Centralt

Per Lind var proffsig från första telefonsamtalet hela vägen till att handpenning blev betalt. En sån typ av mäklare som man blir glad av! Kunnig, lugn och snäll!