Per Lind

Per Lind

Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Lind har haft 64 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

292 omdömen om Per Lind

Sedan starten hos Reco 2016
Joakim A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Mycket kunnig och väldigt drivande. Per ser alltid till att marknadsföra objektet på bästa möjliga vis. Väljer alltid Per om jag skall sälja bostad

Britt-marie S
Centralt

Bästa mäklaren. Per är lugn och trygg. Han ger bra råd o tips inför en försäljning. Kan bara rekommendera honom varmt

Andreas C
Amhult

Mycket trevligt bemötande! Samt att man har en öppen och härlig dialog som man kan bolla sina tankar med enkelt.

Vivi-ann H
Amhult

Mycket affärsmässig och ser helheten i affären. Engagerar sig i både säljare och köpare på ett mycket professionellt sätt. Fokuserar på att få affären i hamn utan att gå utanför ramarna och med en stor portion tålamod landade affären på en bra nivå.

Cirlene R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Min erfarenhet av Per Lind var mycket god. Allt gick smidigt och han var trevlig, tillmötesgående och gav mig den information och det stöd jag behövde under hela processen.

Per M
Öckerö

Engagerad och kunnig. Bra bemötande. Flexibel.

Leif N
Öckerö

God erfarenhet och vi är mycket nöjda med utförandet med uppdraget

Eva N
Öckerö

Fick ett väldigt bra bemötande och information om den nya bostaden vi skall köpa

Joachim L
Köpte sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hönö

Per ger ett seriöst och strukturerat intryck och hanterade vårt ärende helt perfekt med både god information vid visning samt återkoppling därefter.

Mattias W
Sålde sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hönö

Per är trygg i sin roll. Han är påläst och tydlig i sin kommunikation. Jag är väldigt nöjd som säljare.