Therese Krafft

Therese Krafft

Therese Krafft är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Therese Krafft har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Therese Krafft har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 648 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Krafft har haft 43 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det är en livsstil att vara mäklare som jag trivs väldigt bra med!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Driven och engagerad där jag alltid gör mitt yttersta för att leverera det bästa resultatet.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv och glad. Brinner för min yrkesroll och gör det fortfarande efter 15 år i branschen.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Svår fråga. Mina bästa minnen är idag en bank utav lyckade försäljningar med nöjda säljare och köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
Är med min familj, tränar och älskar havet, både att bada och åka båt är en storfavorit.

Hur ser din drömbostad ut?
En vit villa vid havet

Vad vet vi inte om dig?
Fart och fläkt, snabba bilar är kul!

2025-07 - 2026-06

648 omdömen om Therese Krafft

Sedan starten hos Reco 2017
Louise S
Sålde sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Jag hade bestämt mig, och när jag väl har bestämt mig finns det inget att vänta på. Grannen hade precis sålt och sa: “Therese är GRYM.” Eftersom jag inte var sugen på en långdragen process kontaktade jag henne och frågade om hon hade någon köpare till mitt hus. Mindre än en vecka senare var pappren påskrivna. SJUKT effektiv kvinna med enorm fingertoppskänsla. Driven, målinriktad, proffsig och samtidigt väldigt inlyssnande. Det här var inte bara en lyckad försäljning. Det var ett bevis på hur stor skillnad rätt mäklare...

Anton J
Köpte sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Therese var väldigt enkel att ha kontakt med och vi fick bra hjälp vid vårt hus köp

Gunnar B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Skutehagen

Säljade i fokus, informativ, tillgänglig och drivande 👍

Daniel K
Lilleby

Vi är otroligt nöjda med Therese och den hjälp vi fick genom hela bostadsaffären. Hon var professionell, tillgänglig och mycket trevlig från första kontakt till påskrivet kontrakt. Therese ordnade en extra visningstid när vi inte kunde den ursprungliga, höll oss kontinuerligt uppdaterade, var alltid snabb att svara på våra frågor och ställde dessutom upp med kontraktsskrivning under helgen, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Det som imponerade mest på oss var Therese genuina engagemang och omsorg om oss, det gav en...

Nermin G
Centralt

Therese har varit oerhört professionell, tydlig och lösningsorienterad genom hela processen, samtidigt som som hon har varit varm, inbjudande och lätt att ha att göra med. Therese har fått allt att kännas tryggt och smidigt från start till mål, och jag har verkligen uppskattat hennes engagemang och tillgänglighet. Jag skulle utan tvekan rekommendera henne till andra, alla dagar i veckan.

Petter D
Centralt

Otroligt kunnig, professionell och tillmötesgående. Jag skulle rekommendera Therese alla dagar i veckan!

Sara Ö
Centralt

Mycket fint bemötande och mycket bra tillgänglighet! Hjälpsam och proffesionell.

Mattias Ö

Proffsig och tillgänglig!

Annica P
Centralt

Therese sålde vårat hus. Hon är en erfaren mäklare med stor kunskap inom branschen och otroligt trevlig och lätt att kommunicera med. 100% nöjd kund

Lars H
Centralt

Terese var tydlig och sakkunnig på det hon gjorde, hon var trevlig och snäll och hade höga ambitioner för uppdraget som gick bra.