Hon var väldigt serviceaktig, trevlig och bra att ha kontakt med
Therese Krafft
Therese Krafft är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Therese Krafft har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Therese Krafft har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 598 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Krafft har haft 41 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Det är en livsstil att vara mäklare som jag trivs väldigt bra med!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Driven och engagerad där jag alltid gör mitt yttersta för att leverera det bästa resultatet.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv och glad. Brinner för min yrkesroll och gör det fortfarande efter 15 år i branschen.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Svår fråga. Mina bästa minnen är idag en bank utav lyckade försäljningar med nöjda säljare och köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
Är med min familj, tränar och älskar havet, både att bada och åka båt är en storfavorit.
Hur ser din drömbostad ut?
En vit villa vid havet
Vad vet vi inte om dig?
Fart och fläkt, snabba bilar är kul!
2024-12 - 2025-11
598 omdömen om Therese Krafft
Therese var superproffsig från start till slut genom köpprocessen, samt mycket flexibel, öppensinnad och lösningsorienterad. Vi uppskattade även den goda kommunikationen och alltid med snabb återkoppling!
Väldigt korrekt och tillmötesgående! Både säljare och köpare, kunde mötas på ett trevligt sätt!
Väldigt drivande, tillgänglig och tillmötesgående i hela processen. Att hon kände till området och pratade utifrån erfarenhet kände vi oss trygga hela vägen. Också väldigt tydlig i signeringsprocessen så vi förstod stegen vi behövde göra. Tackar för hjälpen i vårt första bostadsköp!
Vi är extremt nöjd med Therese Krafft på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda. Hon sålde vårt hus på bara fem dagar! Otroligt professionell och engagerad genom hela processen. Vi är så himla nöjda och rekommenderar henne starkt.
Therese har varit både kontaktbar och hjälpsam från start till slut. Med personlig förankring och tydlig information skapades det trygghet för oss att genom henne komma i mål med vårat första husköp. Stora rekommendationer!
Hjälpsam, tydlig och engagerad. Återkopplar hela tiden.
Toppen! En väldigt svårsåld tid men hon lyckades
Jobbade snabbt. Var tillmötesgående och trevlig på alla sätt
Bra engagemang, proffsig, kunnig och lösningsorienterad.