Gunilla Abejón

Gunilla Abejón

Gunilla Abejón är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Gunilla Abejón har varit registrerad mäklare sedan 2001-03. Gunilla Abejón har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Gunilla Abejón har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att ha så mycket kontakt med människor och att kunna hjälpa dem med allt viktigt som de själva kanske inte tänker på när de säljer och köper bostad. Sedan är det också ett härligt omväxlande arbete!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min långa erfarenhet gör att det blir en trygg och noggrant genomförd affär.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är noggrann, tålmodig, lösningsorienterad och duktig på det jag gör.

Vad vet vi inte om dig?
Jag tillbringar gärna min lediga tid i Skåne.

2024-12 - 2025-11

187 omdömen om Gunilla Abejón

Sedan starten hos Reco 2015
Oscar B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gunilla Abejón en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Fullersta

Hon har varit trevlig och bra. Hjälpt till att förklara bra för mig som första gångs köpare.

Svar från Gunilla Abejón

Hej Oscar och tack för din rekommendation och återkoppling på mitt arbete. Fint att vi kunde lösa alla delar på ett sätt som passade dig och som du önskade! Det är redan dags för tillträde, ser fram mot att träffa dig då. Välkommen!

Mariana G
Sålde sitt hus med hjälp av Gunilla Abejón en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Segeltorp

Gunilla is great, very honest and up front about her thoughts. She has tons of experience and is good at advising when decisions need to be made. Sets expectations but lets the clients decide what they think is best. Definitely recommend her.

Svar från Gunilla Abejón

Thank you Mariana and Thomas. It´s been a pleasure working with you again! Thank you for preparing the house so well at every time. Also thank you for all the documentation of the renovations and projects you have carried out in the house, from the inside out. Have a great time and injoy your new home!

Lovisa B
Köpte sitt hus med hjälp av Gunilla Abejón en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Segeltorp

Gunilla var professionell, mötande och närvarande genom hela processen. Hon va tydlig i sin kommunikation och engagerad i att vi skulle känna oss trygga. Vi rekommenderar henne varmt!

Svar från Gunilla Abejón

Tack snälla för fin rekommendation! Vad roligt att ni känt er trygga med mig som mäklare. Det är en viktig för mig att både säljare och köpare får den kunskap och info man behöver. Tiden går fort och tidigt nästa år ses vi för tillträde. Ha en riktig fin Jul & Nyårshelg till dess!

Gunilla Elisabeth F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gunilla Abejón en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Fullersta

Pålitlig och trygg. Behövdes när det kändes osäkert att sälja.

Svar från Gunilla Abejón

Hej Ja det har verkligen böljat fram och tillbaka den här gången. Det gäller att hålla ångan uppe och ta tillvara varje möjlig väg framåt. Väldigt roligt att få lämna bostaden vidare till vår köpare och väldigt roligt att du trivs så bra i din nya! Stor tack för fin rekommendation. Du får höra av dig när du ska flytta tillbaka till Huddinge!

Bill N
Ådran

Vi kände tillit och stort förtroende för Gunilla redan efter första kontakt. Hon hade en pedagogisk och lättförståelig uppläggning av sin arbetsplan. Mycket stort engagemang och optimism genom hela långa proceduren, även under perioder när vi ägare var mer pessimistiska pga rådande ekonomiska marknad. Alltid positiv, lugn och säker, skapar trygghet och känsla av "vänskapligt samarbete". Så vi är alltigenom nöjda och gläds åt att ha Gunilla som vår mäklare.

Svar från Gunilla Abejón

Hej och stort tack! Vilken fin återkoppling på mitt arbete och vårt samarbete! Det har varit ett nöje att hela tiden haft kontakt med er även om det inte alltid funnits så mycket att rapportera och att det gått upp och ned under den här tiden. Jag är så glad att vi hittat den, på så många sätt, perfekta köparen till fastigheten till slut. Känns verkligen toppen. Stor tack själva för fina förberedelser och informativa underlag gällande fastigheten.

Maria Elena G
Centrala Stuvsta

Trevligt bemötande och var uppmärksam på min redogörelse för min situation och på mina frågor. Likaså fick jag förslag på steg att ta under försäljningen av min lägenhet.

Svar från Gunilla Abejón

Hej och tack Mariá-Elena! Det var en tuff resa men till slut lyckades vi. Tack för fint samarbete och dialog under resans gång. Vi ses snart på tillträdet. Må så gott till dess!

Kadem A
Gladö Kvarn

Gunilla var helt fantastisk från första stund! Hon bemötte oss med värme, engagemang och en stor portion professionalism. Vi kände direkt att vi var i trygga händer. Gunilla var alltid tillgänglig, svarade snabbt på våra frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen. Våra förväntningar var höga – vi ville ha en mäklare som verkligen brydde sig, hade god lokalkännedom och kunde hjälpa oss att få ut det bästa möjliga av vår försäljning. Gunilla levde inte bara upp till våra förväntningar, hon överträffade dem. Allt...

Svar från Gunilla Abejón

Hej och stor tack för en väldigt fin rekommendation! Det är underbart att få så fin återkoppling på arbetet man gör, det värmer verkligen. Åter ett stort tack och även stort tack för konstruktiv dialog och för fina förberedelser från er sida! Mvh Gunilla

Liselotte C
Stuvsta

Mycket kompetent. Löser det mesta till det bästa .

Svar från Gunilla Abejón

Tack Liselotte för fin återkoppling på mitt arbete. Det har varit ett nöje att samarbeta under den här tiden!

Monica Gerd V
Sålde sin stuga med hjälp av Gunilla Abejón en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Engagerad, trevligt bemötande, kunnig, är mycket nöjd

Svar från Gunilla Abejón

Tack för fin rekommendation! Det har varit väldigt roligt att jobba tillsammans och resultatet blev ju toppen!

Ulf Ö
Kynäs

En mkt personlig och trevlig mäklare. Som tar stort ansvar

Svar från Gunilla Abejón

Tack för fin återkoppling! Vi hörs när det är dags för deklarationen.