Felix Mejman
Felix Mejman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
.Felix Mejman har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Felix Mejman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Mejman har haft 40 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
157 omdömen om Felix Mejman
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Lugnt och fint lotsades vi fram till avslut.
Felix är rätt man på rätt plats! En fantastisk mäklare med ett lugn och med en vass kunskap som skapar trygghet genom hela processen.
köpte sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Trevlig mäklare som kändes väldigt kunnig och mån om både säljare och köpare. Han gav oss ordentligt med tid och utrymme vid visningen och fanns där för frågor. Lätt att samtala med och kommunicera säljarens vilja/önskemål. Gick igenom allt ordentligt så det kändes bra
Felix är en serviceminded och mycket kunnig mäklare som lyssnar in köparens behov.
Seriös, glad och trevlig!
Förmedlade kontakt med säljarna - mycket trevligt!
Vi uppskattar hans engagemang - och ska vi göra fler husköp tar vi gärna kontakt med just honom igen!
Tack Felix! 🙏💐😊 -
sålde sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Vi har blivit mycket bra bemötta, det har kännts tryggt Förväntningen var att få hjälp med försäljningen och vi har hela tiden informerats och kännt oss delaktiga i processen. Felix är så trevlig och passar ypperligt som mäklare, han är mycket professionell.
Mycket bra bemötande trevlig och bra påläst. Var det något han inte visste tog han reda på det. Bra på att återkoppla. Kan starkt rekommendera honom.🙂🙂
Felix är en engagerad, positiv och pålitlig mäklare som alltid gör det lilla extra. Vi har haft Felix som mäklare både vid försäljning och köp, och har alltid varit supernöjda. Felix är utan tvekan bästa mäklaren i Katrineholm! :)
Vi har både sålt och köpt via Felix och är supernöjda med hans leverans vid samtliga tillfällen.
Han är extremt lyhörd vad gäller behov och har en unik förmåga att matcha säljare och köpare med objekt på ett effektivt sätt. Utöver det har han en hög tillgänglighet och svarar snabbt på frågor som dyker upp på vägen.
Om det finns en mäklare i Katrineholm jag skulle rekommendera så är det Felix! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Har gjort alla mina fastighets affärer med Felix, lika nöjd varje gång. Kommer även göra de i framtiden också! Tack Felix!
Felix mötte oss på visningen och var direkt väldigt varm och trevlig. Han gav oss utrymme att titta runt själva och mötte sedan upp för att svara på frågor. Vidare kontakt har endast varit trevlig och smidig. Överlag mycket nöjda med Felix som mäklare.