Felix Mejman
Felix Mejman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
.Felix Mejman har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Felix Mejman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Mejman har haft 58 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 134 Läs vad Felix Mejman
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Mycket trevligt bemötande och det känns som att Felix har bra koll på vilket försäljningspris som är det "rätta" att utgå ifrån.
Felix är kanon bra. Super trevlig och social. Mycket kunnig, professionell och kund inriktad.
Kunnig, lättsam och beslutsam.
Överträffade förväntningarna. Rekommenderas verkligen!
sålde sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Väldigt bra bemötande, ordnade så att vår bostad blev såld väldigt snabbt och till ett högre pris än förväntat.
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Superbra! Lätt att ha kontakt med och proffsigt bemötande! 10 av 10!
En mycket trevlig och hjälpsam mäklare.Kunde inte varit bättre.
köpte sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Felix är en mycket trevlig och kompetent mäklare som ger ett kunnigt och gediget intryck nä man träffar honom. Felix är väldigt social och välförberedd. Varma rekommendationer ifrån oss.
För att vara så ung har han god kunskap och gott driv som mäklare och trevlig utstrålning
Han kommer att gå långt som mäklare -
Vi hade förväntningar som infriades av Felix.
Hans bemötande av oss var mycket bra och serviceinriktat.
Hans hantering av intressenterna och prioritering av dem var mycket bra.
Vi ger honom högsta betyg för hans insats och omtanke vid hanteringen av försäljningen.