Felix Mejman

Felix Mejman

Felix Mejman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Felix Mejman har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Felix Mejman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Mejman har haft 39 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

167 omdömen om Felix Mejman

Sedan starten hos Reco 2020
Jonathan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Laggarhult

En lugn och kunnig mäklare, som ingav ett stort förtroende och höll mig informerad under hela resans gång, levererade det vi kom överens om. Kan varmt rekommendera Felix till andra som går i säljtankar.

Anna S
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Forssjö

Positiv, glad, engagerad, kunnig, påläst, ärlig

Anna-Greta L
Sålde sin stuga med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Forsa

Vi har inte sålt så många fastigheter/lägenheter tidigare och har därför inte så mycket att jämföra med. Det vi hört från vänner är att man bör se upp med mäklare : inte tro på allt de säger och helst jämföra fler innan vi bestämmer oss. Vi stegade dock in på Sv Fast i Kholm , mötte Felix direkt och han visade oss in i ett rum där vi kunde berätta vad vi ville. Vi föll direkt för hans charm och naturliga sätt att ta sig an oss "gamlingar"! Han kom och tittade på vårt ställe och visade genuint intresse som inte på något sätt...

Thomas E
Väster

Felix är mycket trevlig och professionell och har på ett utmärkt sätt hanterat vår lägenhetsförsäljning. /Thomas

Kenth Å
Högsjö

Trevlig glad utvilad mäklare Våra förväntningar var att sälja dyrt, det blev suveränt bra med råge Felix levde upp till allt, han var grym Han får behålla jobbet 👍🏻😁

Johanna L
Köpte sin stuga med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Byle

Trevlig, lätt, artig, kollar upp saker, svara snabbt, påläst.

Tello
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Lasstorp

Felix är väldigt engagerad och lätt att ha att göra med. Vi är mer än nöjda då allt gick snabbt och smidigt trots marknaden som är nu. Allting har hanterats mycket proffsigt och jag kan inte vara mer nöjd över resultatet och hela processen. Stort TACK till Felix

Majvor V
Lasstorp

Mycket trevlig och ansvarstagande mäklare. Klart hade jag stora förväntningar och Felix gjorde vad han kunde för att leva upp till dem. Nu är Felix ingen trollkarl och tiden för säljaren inte är inte den bästa med tanke på världsläget, men Felix gjorde ändå ett bra jobb. Alltid trevligt när han ringde och gjorde besök. Lättsam och positiv kille som alltid hade (för honom) rätt svar på mina frågor. Gillar Felix som mäklare och person.

Torgun E
Öster

Mycket bra och positiv erfarenhet. Lugn och lyhörd. Lyssnade och hade kloka synpunkter. Hjälpte oss till en snabb och god affär. Mycket nöjda.

Lukas S
Laggarhult

Jag är helnöjd med felix, jag är en återkommande kund hos honom.