Felix Mejman
Felix Mejman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
.Felix Mejman har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Felix Mejman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Mejman har haft 60 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 74% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 78 Läs vad Felix Mejman
2021-01-07Verifierad kund
Felix sålde min sommarstuga.
Han är trevlig, lyhörd och service-minded.
Bra i kommunikationen och väldigt tydlig, vilket uppskattas mycket.sålde sin stuga med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm -
2020-12-19Verifierad kund
Sålt ett fritidshus med bra marknadsföring av Felix vilket gav hyfsat betalt.
För övrigt trevligt bemötande hela affären.sålde sin stuga med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm -
*Försäljning Bostadsrätt
* Trevligt, perfekt, kunnig
*Sälj för så mycket det går. Mycket nöjd
* Smidigt, lätt och proffsigtsålde sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm -
2020-12-18Verifierad kund
Felix är en mäklare med det lilla extra. Väldigt engagerad, intresserad och tillmötesgående. Vi köpte en bostad av honom och under visningen tog han emot oss, visade oss runt, beskrev huset och såg till att vi fick den informationen som vi behövde och ville veta. Påläst och trevlig!
köpte sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm -
2020-12-18Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt. Felix har varit väldigt hjälpsam och professionell. Man blev väl bemött och han kändes tillförlitlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm -
2020-12-18Verifierad kund
Toppen! Bra energi och kändes engagerad. Jag tog in flera mäklare som tittade på min lägenhet men Felix har den som faktiskt TITTADE på hur lägenheten såg ut och inte bara gick på statistik på området. Det kändes fint!
2020-12-17Verifierad kund
Jag köpte en lägenhet av Felix för snart ett år sedan. Otroligt trevlig kille, enkel att ha och göra med, inte för på men ändå lägger tillräckligt med uppmärksamhet på en potentiell köpare. Skulle rekommendera honom till nära och kära
2020-12-16Verifierad kund
Köpt lägenhet. Snäll och trevlig. Behjälplig vid eventuella frågor. Väldigt duktig
2020-12-16Verifierad kund
Bostadsrätt 2 r o k. Mycket trevligt bemötande av Felix och gav ett kunnigt och professionellt intryck.
2020-12-16Verifierad kund
Jag har sålt en bostad. Bara bra positivt bemötande. Ger ett lugnt, tryggt och säkert intryck.
Förväntade mig kommunikation i processen, att Felix skulle vara ärlig och rimlig och allt det levde han upp till.
Har bara positivt att säga om Felix. Han fick mig att våga ta steget och såg till att processen blev kort.sålde sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm