Felix Mejman

Felix Mejman

Felix Mejman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Felix Mejman har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Felix Mejman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 229 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Mejman har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

229 omdömen om Felix Mejman

Sedan starten hos Reco 2017
Jon K
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Julita

Proffsig o trevlig med en varm o inlyssnande inställning.

Germaine B
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Flen

He met us with a wide smile and was v cooperative and informative . He took an extra mile to try to show us another house we were also interested in . It ended up buying the first property and was v prompt through the whole process.

Sarah D
Flen

Felix är precis vad man vill en mäklare ska vara - trevlig, kunnig och intresserad av att göra fastighetsköp så smidigt!

Adel D
Flen

När vi först träffade Felix tog han emot oss med ett leende och välkomnade oss varmt. Eftersom min fru Jane inte talar svenska bytte han omedelbart till engelska vilket hjälpte oss mycket att genomföra vårt köp. Han hjälpte oss att svara på alla frågor. Jag rekommenderar starkt Felix som en av de bästa fastighetsmäklarna genom åren.

Olle A
Valla

Bra och öppen kontakt för att hitta de bästa lösningarna på bostadsmarknaden.

Birgitta S
Sålde sin stuga med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Finspång

Alltid blivit trevligt bemött av Felix. Har ett lättsamt sätt som gör att det går mycket lätt att samarbeta med honom. Han är kunnig och går alltid att nå när man har frågor och funderingar. Alltid hjälpsam. Känner stort förtroende för honom. Kan verkligen rekommendera Felix till andra kunder.

Rolf P
Katrineholm

Felix Mejman har stöttat oss på ett förnämligt sätt genom hela processen. Alltid tillgänglig när frågor har uppstått.

Raimo R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Mejman en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Norr

Trevlig och tillmötesgående. Vi hade inga direkta förväntningar och kan bara säga att allt fungerade utan några som helst problem.

Anita E
Norr

Trevlig och tillmötesgående. Höll oss informerade under hela processen. Uppträdde professionellt.

Tony L
Öster

Blev bemött på ett professionellt sätt. Uppfyllde alla ens förväntningar om hur en mäklare ska vara. Mycket bra kontakt med mig som säljare.