Simon Andreassen

Simon Andreassen

Simon Andreassen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Simon Andreassen har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Simon Andreassen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.7. Simon Andreassen har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

72 omdömen om Simon Andreassen

Sedan starten hos Reco 2017
Hans Åke B
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Fritsla

Vi har bara positiv erfarenhet av Simon. Han är rak men samtidigt flexibel, en mäklare vi varmt kan rekommendera . Ann och Hans-Åke

Renée L
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Öxabäck

Bra! Trevlig och kunnig. Tillmötesgående och svarar snabbt.

Louise S
Sålde sin stuga med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Öxabäck

Grym! Snabb kontakt, smart, trevlig och jätteduktig!

Johanna R
Kinna

- Trevligt bemötande - Snabb återkoppling och tydligt att relationen till säljaren var bra -Förtroendeingivande - Engagerad - Verkade kunnig inom lagstiftning - Verkade kunnig om konstruktion och byggnation - Hade bra koll på objektet Om jag någonsin ska sälja så kommer jag definitivt vända mig till Simon då han känns väldigt yrkesskicklig.

Daniel C
Seglora

Simon förmedlade vårt hus på ett ypperligt sätt. Nästa gång jag ska sälja så vet jag direkt vem jag ska vända mig till.

Anna Christina C
Tostared

Vänligt, gott bemötande. Kunnig om fastigheten. Serviceorienterad.

Oana D
Örby

Vår upplevelse har inte varit positiv då vi upplevde bristande kommunikation och bemötande.

Tobias T
Skene

Väldigt bra bemött av vår mäklare, han förklarade på ett bra sätt. Han missade att visa oss garaget bara men det är glömt redan.

Magnus B
Köpte en tomt med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Fritsla

På det stora hela var det en bra erfarenhet; snabbt och smidigt och Simon var tillgänglig. Några mindre slarvfel dock i samband med kontraktskrivandet.

Per N
Torestorp

Vi har fått regelbunden och tät info om säljläget för vår fastighet. Vi är nöjda med samarbetet med mäklaren och han har levt upp till våra förväntningar.