Han var hjälpsam och organiserad så allt gick smidigt.
Hans Andersson
Hans Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Hans Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1998-06. Hans Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.6. Hans Andersson har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
57 omdömen om Hans Andersson
Gott bemötande. Snabb och smidig affär.
Trevligt bemötande och kunnig mäklare. Fick tillgång till fastigheten ett flertal ggr före köp. Vi kunde i lugn och ro gå igenom fastigheten. Fanns ingen stress med köpet, vilket var skönt. Vi kunde förhandla med säljarna och vi fick till en affär till slut! Hans Andersson fanns alltid tillgänglig på telefonen om vi försökte nå han. Det blev lite fix med ett av avloppen i huset. Hans Andersson gjorde mer än vad han behövde, och var behjälplig och fanns där för både oss och säljarna. Även fast mäklaren inte har något ansvar...
Tänk på att inte röka i närtid med kundmöte.
En positiv mäklare med bra kännedom och stor erfarenhet av hus försäljningar , han var mycket insatt i området och har goda kunskaper om fastigheter så de kändes tryckt att lämna över försäljningen till Hans Allt funkade mycket bra från start till avslut 😊
Hans har på ett seriöst och mycket ambitiöst sätt tagit sig an försäljningsuppdraget. Han har visat stor lyhördhet för våra önskemål och varit tillgänglig när vi haft frågor och funderingar. Vi rekommenderar honom varmt.
Trevlig . Lätt få tag i . Återkopplade om jag undrade nåt . Smidig affär
Hans har gått igenom vad som behöver göras när en fastighet ska säljas. Förberedelsesteg: Energibesiktning, Besiktning av Anticimex, Fotografering, Värdering av skogen. Presentationssteg: Utlägg på Fastighetsbyråns sida, Visningar, Utlägg på Hemnet, Budgivning. Tog längre tid än vad vi väntade oss, det prövade vårt tålamod. Stöd vid val av köpare. Formellt möte vi underskrift av kontrakt för både säljare och köpare. Hela processen är vi hittills mycket nöjda med.
Professionell, kunnig och "lyssnande" känner marknaden och människor i mitt område. Bra koll på de olika besiktningsmännen i regionen. Trevlig att ha att göra med!
Skicklig mäklare, som håller god kontakt och skapar bra relationer.