Tack för fin försäljning! Snabbt och tryggt! Höll vad han lovade! Alvar & Evelyn 😊
Hans Andersson
Hans Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Hans Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1998-06. Hans Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.7. Hans Andersson har haft 40 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
66 omdömen om Hans Andersson
Vi hade lite för höga förväntningar, både pris och tid Efter några månader kom vi överens om att sänka priset Då gick det fort Hans är erfaren och kan bygden
Vi blev väldigt bra bemötta. Svarade på alla våra frågor om försäljningen. Vi är mycket nöjda med mäklaren. Han är kunnig och lätt att få kontakt med. Försäljningen gick otroligt smidigt tack vare mäklaren. Han är en mäklare som man varmt kan rekommendera.
Hans har väldigt god kännedom om området och gjorde vår försäljning trygg och enkel. Supernöjd!
Mycket kunnig och erfaren mäklare. Snabba återkopplingar. Mycket nöjda.
Har tidigare anlitat Hans Andersson som mäklare. Han är saklig och kan sin sak. Han ger tips och råd inför en försäljning. Bemötandet med Hans var possitivt. Har jag några funderingar över försäljningen av fastigheten så kan jag kontakta Hans
Kunnig, lyhörd, återkopplar snabbt, skapar förtroende
Bra och kunnig mäklare med god kundkontak. Otroligt snabb och smidig affär. Fick oss att känna oss trygga i hela processen.
Deze makelaar onderscheidt zich van de andere makelaars in Norrbotten. Erg professioneel, snel reagerend, flexibel, denkt met ons mee. Maar bovenal: eerlijk! Voor ons een warm welkom in ons nieuwe thuisland , zojuist geemigreerd vanuit Nederland. Deze gedegen vakman raden wij zeker aan!
Han var hjälpsam och organiserad så allt gick smidigt.