Är så nöjda med Marcus. Rekommenderar honom till alla som vill ha en bra, trygg och kunnig mäklare. Han är helt enkelt toppen!
Marcus Johansson
Marcus Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Marcus Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Marcus Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Johansson har haft 49 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
120 omdömen om Marcus Johansson
Tusen tack för omdömet Jenny, superkul att läsa!
Trevligt och förtroende ingivande bemötande
Tack så mycket för omdömet, hoppas ni ska trivas i er nya lägenhet!
Lugn och trevlig mäklare! Super bra.
Stort tack för omdömet, hoppas du ska trivas i din nya lägenhet!
Marcus är en fantastisk person. Jag har både köpt och sålt ett hus med honom. Han är alltid hjälpsam, stöttande och engagerad. Allt hanterades snabbt och på bästa möjliga sätt
Stort stort tack! Jätteroligt att höra att ni är nöjda och tack för förtroendet båda gångerna.
Proffsig och engagerad, levererade en smidig affär med bra resultat.
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det betyder mycket! Väldigt roligt att läsa att du är nöjd.
Marcus är en mycket kompetent och trevlig mäklare. Det var ett nöje att få hjälp av Marcus vid vår bostadsaffär. Rekommenderas varmt.
Tack Toni för ett väldigt fint omdöme, kul att du är nöjd!
Kunnig, artig, respektfull, trevlig och glad, engagerad
Hej Inger, Stort tack för de fina orden!
Mycket trevligt bemötande, lätt att prata med och kunnig i sitt yrke. Jag upplever aldrig att Marcus är stressad utan är mycket hjälpsam. Jag rekommenderar gärna andra till att kontakta Marcus på Svenskfastighetsförmedling vid sälj eller köp tankar.
Stort stort tack för det fina omdömet, värmer verkligen! Välkommen upp till riktiga vinter!
Super trevlig Mäklare Bra med återkoppling mm Rekommenderar verkligen Marcus som Mäklare
Väldigt roligt att läsa, stort tack Ann! Hoppas du ska trivas i din nya lägenhet!
En mycket professionell mäklare som hjälpte mig hela vägen! Snabb på att svara och var alltid tillgänglig.
Tack Mattias för det fina omdömet, ser fram emot att hjälpa till att hitta ert nya boende!