Trevligt och professionellt bemötande och Marcus är serviceminded.
Marcus Johansson
Marcus Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Marcus Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Marcus Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Johansson har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
107 omdömen om Marcus Johansson
Mycket trevlig och duktig mäklare. Rekommenderas varmt.
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!
Mycket bra och professionell. Effektiv och bra att diskutera med.
Tack Mats för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och kul att du är nöjd med mitt arbete!
Bra förståelse för vårt objekt och bra rådgivning. Sålde på lite mer än en vecka
Stort tack för förtroendet att hjälpa till med er lägenhet!
Mycket erfaren och är ett bra bollplank för tankar och teorier vid försäljning!
Tack Mårten för ditt fina omdöme!
Bra och effektiv dialog genom hela processen.
Tack Stefan för ditt omdöme, värmer mycket att läsa att ni är nöjda med mitt arbete!
Marcus har verkligen gett allt för att få sålt lägenheten. Han har enträget kört visningar trots det relativt svala intresse som varit. Han har dessutom varit väldigt bemötande i de förändringar som skett längst vägen, då vi försökte sälja den först 2023 och sen pausade det tills läget kändes mer rätt. Jag har inget negativt att påpeka utan allt har funkat bra. Marcus har alltid gått att få tag i och han svarar alltid på samtal och sms. Kan inget annat än känna mig enormt nöjd med valet av mäklare. /Daniel
Stort tack Daniel för ditt omdöme. Tacksam för att du lyssnat på mina råd och litat på mig, processen blev lång men tack vare det så har jag kunnat arbeta fram ett tillfredställande resultat.
Snabb och enkelt process! Marcus var väldigt hjälpsam och professionell
Stort tack för ditt omdöme, det var väldigt roligt att få arbeta med din unika lägenhet!
Proffsigt bemötande, glad, trevlig och seriös genom hela försäljningen
Tack Sven för att jag fick förtroende att hjälpa till med försäljningen. Väldigt roligt att ni är nöjda!
Jag är mycket nöjd med samarbete med Marcus. Han var professionell, engagerad och tillgänglig.
Tack Agneta för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det betyder mycket!