Johanna Boman

Johanna Boman

Johanna Boman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Johanna Boman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johanna Boman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 212 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Boman har haft 38 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

212 omdömen om Johanna Boman

Sedan starten hos Reco 2019
Kaarin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väster

Min upplevelse av försäljningen har varit bra, trots att den tagit tid vilket främst beror på marknadsläget. Processen har genomgående präglats av professionalitet, tålamod och uthållighet. Johanna har visat stor professionalism och tålamod genom hela förloppet, och jag upplever att samarbetet har varit stabilt och förtroendefullt hela vägen.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket för din fina Reco. Vårt samarbete har sträckts under en lång tid och jag är glad över att vi tillslut hittade rätt köpare åt ditt vackra hem. Vi ses på tillträdet! Johanna

Lars A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oxelösund

Ringde Johanna tidig morgon då vi sett en lägenhet som passade oss. Bad att få visning, 30 minuter senare träffades vi. Lägenheten passade oss perfekt så vi lade ett bud som senare accepterades av säljaren. Johanna var proffsig och tydlig i sitt bemötande.

Svar från Johanna Boman

Stort tack för er fina reco Lars och grattis till köpet av er trevlig lägenhet. Vi ses på tillträdet!

Poul B
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bränn-Ekeby

Johanna är mycket trevlig och mycket duktig.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Poul för er reco och stort grattis till försäljningen! Vi ses på tillträdet! Johanna

Magnus W
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bränn-Ekeby

Hej. Mycket trevlig och tillmötesgående. Och kunnig på objektet. Var det något som inte stod i handlingarna så tog hon kontakt med säljaren omgående och löste svar på frågan direkt. Mvh Magnus och Tina.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Magnus och Tina! Stort grattis till ert fina hus, vi ses på tillträdet! Johanna

Monica H
Öster

Johanna var noggrann och tydlig genom hela försäljningsprocessen vilket gav en enorm trygghet för mig som (lite ovan) säljare.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Monica för din fina reco och så roligt att du är nöjd med mitt arbete. Hoppas du får en fin sommar! Johanna

Lisbeth Birgitta S
Mosstorp

Bra, tydlig och mycket trevlig och kunnig.

Stort tack Birgitta för din reco. Vi ses på tillträdet! Hälsningar Johanna

Per Gunnar Jan-Erik C
Mosstorp

Vi fick ett trevligt bemötande genom hela processen. Snabb och bra feedback på frågor. Vi är helt nöjda med genomförandet av försäljningen.

Tack så jättemycket för din fina reco Jan-Erik. Vi ses på tillträdet! Johanna

Albin R
Sålde sin stuga med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Aspa Duvholmen

Vi är väldigt nöjda med Johanna som mäklare för vårt fritidshus. Genom hela processen kändes det som att hon genuint ville vårt bästa och inte bara få affären i hamn. Hon var engagerad, tillgänglig och gjorde det lilla extra.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Albin för er fina reco. Är så glad att ni är nöjda med mitt arbete och engagemang! Hälsningar, Johanna

Anders P
Centrum

Trevlig, kunnig, hjälpsam. Lugn och saklig. Mycket bra.

Tack Anders för din reco. Vi ses på tillträdet! Johanna

Åsa C
Nyköping

Under den lugna ytan finns ett riktigt starkt driv framåt men aldrig fortare än att vi säljare hänger med. Ständigt redo att hålla oss uppdaterade med formell och korrekt fakta härligt varvat med humor. Jag kan varmt rekommendera Johanna, en professionell mäklare. Åsa

Svar från Johanna Boman

Stort tack Åsa för din fina reco och för att jag fick förtroendet att sälja ert fina hus. Vi ses på tillträdet! Johanna