kunnig och erfaren mäcklare med saklig kunskap och med varmt bemötande, Hon ger tydlighet och säckerhet i varje steg under försäljningens process .Mycket aktiv och har alltid mycket goda råd att ge.
Maria Kåbring
Maria Kåbring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Maria Kåbring har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Maria Kåbring har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 335 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Kåbring har haft 36 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare måste vara att få träffa alla de människor som jag får möjligheten att göra. Mötet med människor i vardagen håller jag högt.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en mäklare som sätter noggrannhet i första rummet. Utöver detta så har jag mitt fokus på mina kunder och att de tas hand om på ett omsorgsfullt sätt.
Vad gör du helst på fritiden?
På min fritid uppskattar jag att få hålla på i in trädgård med allt vad det innebär.
2025-04 - 2026-03
335 omdömen om Maria Kåbring
Maria har varit hjälpsam på ett naturligt och engagerande sätt. Hon har hela tiden hållit oss informerade om vad som har hänt.l
Vi är mycket nöjda med Marias arbete, hon är arbetsvillig och flexibel. Uppskattar särskilt att hon är lyhörd och anpassar sig efter parternas önskemål och behov. Vi rekommenderar att ta hjälp av Maria när man ska sälja bostad.
Hej! Tack för er fina rekommendation. Det har varit så roligt och trevligt att få hjälpa till att förmedla dessa fina parhus. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Maria har varit tillmötesgående gett oss bra möjligheter att bestämma oss för huset. Har aldrig känts stressad eller för på om att vi behöver ta beslut utan tryckt på att vi måste ha bra förutsättningar i ett så stort beslut. Hon har gett oss den informationen vi behöver och lyssnat på de tankar som vi haft kring huset. Gått med lite grann men låtit oss gå runt själva så man känner att man kan prata och diskutera vad man tänker kring huset. Otroligt nöjd med upplevelsen och känner mig trygg i att vi har kunnat ta ett bra beslut för oss.
Hej Paulina! Tack för din fina reco 🌞 Det är viktigt för mig att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. Det är ett fantastiskt hus ni köpt och jag tror ni kommer trivas bra. Vi ses snart igen. Vänligen Maria
En mycket professionell och erfaren mäklare. Hennes kunskap, lugn och kloka råd hjälpte oss genom hela processen. Maria har följt oss från start. Hon organiserade flera besiktningar och gav oss alltid snabb återkoppling. Trots det komplicerade läget på bostadsmarknaden lyckades hon hitta rätt köpare. Vi är mycket nöjda med processen och med hennes sätt att hantera försäljningen. Vi rekommenderar henne varmt.
Hej! Tack så mycket för er fina rekommendation 🌞Det har varit mycket trevligt att få hjälpa er med försäljningen av ert fantastiska hus. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Tillmötesgående och kunnig. Ger en utrymme att själv utforska och diskutera objektet.
Hej Ronny! Tack för din fina reco. Det är ett mycket trevligt hus ni köpt. Vi ses och hörs! Vänligen Maria
Maria Kåbring har från start till försäljning gett information hela tiden vad som var aktuellt. Saklig och väldigt intresserad att säljare känner sig trygg i processen. Glad och trevlig som blir ett extra plus i kanten.
Hej Lena! Tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen och din fina reco. Vi ses vid tillträdet! Vänligen Maria
Snabb, rak och tydlig. Egenskaper jag uppskattar.
Hej Anna-Lena! Tack för din fina rekommendation. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Maria ger bra och tydlig kommunikation, man märker att hon är rutinerad.
Hej Oskar! Tack för din fina reco. Roligt att kunna hjälpa er med försäljningen. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Good help and constant follow up on our questions.
Hello and thank you! Good luck whit your new apartment. Have a nice day, Maria