Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 1 262 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 63 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

1 262 omdömen om Mohammed Mouaid

Sedan starten hos Reco 2018
Linda E
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Buskhyttan

Tydlig, noggrann och seriös. Rekommenderas varmt.

Karl T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Öster

Allting gick super smidigt och bra. Snabba svar och lätt att prata med. Inga konstigheter från min sida som köpare.

David S
Sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Buskhyttan

Mohammed har varit effektiv i alla led av arbetet. Han har varit kommunikativ och lätt att få tag på, och varit tydlig och rak i sin kommunikation, utan att försöka skönmåla eller överdriva, vilket vi verkligen uppskattat.

Christer V

Oron för försäljning av mitt stora hus i dessa tider eliminerade Mohammed snabbt.Inom ett par veckor hade han fått fram intresserade köpare och dessutom genom öppenhet och saklighet kunnat slutföra affären med nöjda köpare och säljare. Ingen annonsering krävdes. Vilken lättnad för en orolig säljare. Christer W

Mohammed M gillar detta
Jesper Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Femöre

Mohammed har hjälpt oss tidigare med försäljning och när det var dags igen att anlita en mäklare var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Vi har alltid känt oss väldigt trygga och nöjda genom hela processen. Mohammed är otroligt engagerad, professionell och verkligen bra på det han gör. Han är dessutom väldigt mån om att det ska bli bra för både säljare och köpare, vilket märks i hela hans sätt att arbeta. Försäljningen gick bra och vi är röjda med resultatet. Vi kommer utan tvekan att anlita honom igen och rekommenderar honom varmt vidare.

Niclas H
Arnö

Ett tryggt val av mäklare. Snabb, noggrann och fixar allt, till och med när kaffemaskinen är trasig ser han till att kunden får kaffe.

Magnus L
Örstig

Duktig mäklare som aldrig ger upp.

Anna F
Arnö

Mohammed är engagerad, kunnig och anstränger sig till det yttersta för att det ska bli bra för både säljare och köpare. Han håller mig som klient uppdaterad kring var vi befinner oss i processen och vad som kommer härnäst. Han hjälpte oss till en snabb försäljning vilket var vårt behov.

Rebecka G
Svalsta

Våran första köpupplevelse och Mohammed har gjort att den har känts väldigt trygg från start till slut. Alltid ett otroligt bra bemötande. Är väldigt tydlig och rak på ett positivt sätt. Verkar verkligen vilja göra det bästa för både säljare och köpare. En mäklare som verkligen har hittat sin plats. Rekommenderar starkt!

Linda &Amp; Timmy F
Oxelösund

Jag fick väldigt bra bemötande av Mohammed. Han var rak och ärlighet vilket jag tycker är mycket positivt. Han var lätt att ha och göra med. Är det något jag hade önskat kunnar vara lite bättre så är det en återkoppling för tid o plats av kontraktskrivning. Men jag är annars väldigt nöjd . :)