Stephanie Wehage

Stephanie Wehage

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 354 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 43 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

354 omdömen om Stephanie Wehage

Sedan starten hos Reco 2021
Fredrik O
Sålde sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Väldigt tillmötesgående och trevlig. Det märks att hon kan och älskar sitt jobb. Vi är jättenöjda

Soile F
Köpte sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Varekil

En av Orust vassate mäklare . Lyhörd påläst lätt att nå Helt enkelt den bästa mäklaren på Orust

Svar från Stephanie Wehage

Åh tack snälla Soile, vad fin du är som lämnar detta omdöme till mig. Jag är glad att ni hittade hem via mig.Tack för bra samarbete!

Pernille P
Nösund

Stephanie har varit ovärdelig kring vår försäljning. Kunnig, trevlig och med en otrolig energi har hon hittat precis de köparna vi ville ha. Vi är supernöjda. Rekommenderas varmt.

Svar från Stephanie Wehage

Har värdesatt vårt samarbete något enormt, sedan dag ett! Väldigt tacksam att ni valde mig som er mäklare :)

Marcus T
Nösund

Jag blev väldigt nöjd med hela husköpet. Stephanie svarade snabbt på all mina frågor och var en stor hjälp hela vägen. Hon var enkel att prata med och glad. Vilket gjorde att man själv slappnade av mer och kände sig trygg. För mig/oss är det vårt första husköp och jag är glada att vi hade Stephanie som hjälpte oss.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack, Marcus! Väldigt roligt att det blev ni som ska förvalta detta underbara ställe vidare :)

Åsa Karin M
Svanesund

Kunnig och lösningsorienterad mäklare.

Benny B
Sålde sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Slussen

Fotograferingen blev inget bra i början Fick göra om tyvärr. Förväntningen var väl ett bättre pris men helt ok pga världsläget. Bra information hela tiden

Svar från Stephanie Wehage

Tack Benny, för att du tog dig tiden att svara! Att ta det bästa ifrån två fotografer blev ju optimalt för oss. Vi nöjer oss inte med annat än det bästa! Tack igen för förtroendet att vara era projektledare i er försäljning!

Cathrine N
Svanesund

Vi är otroligt nöjda med Stephanie som mäklare. Hon gjorde magi med både vårt nya köp (som hon hittade till oss) och vår egna försäljning som översteg alla våra förväntningar. Otroligt enkelt att ha att göra med och tillgänglig får frågor högt och lågt - fem stjärnor av fem möjliga!

Svar från Stephanie Wehage

Tack snälla! Ett uppdrag jag tackar ödmjukast för. Fint att få vara med vid både köp och sälj!

Tess P
Käringön

Stephanie är en otroligt dedikerad mäklare och personlig utan att bli privat. Hon har en alldeles särskild förmåga att få saker och ting att gå rätt väg. Förutom att hon är så proffsig är hon också så varm och förstående. Hon är kort sagt den bästa mäklaren jag träffat !

Svar från Stephanie Wehage

Jag är både stolt och glad, att ni ringde direkt till mig när ni bestämt er för att sälja. Det har varit en ära! Varmaste tack för detta fina omdöme Tess, och samarbetet hela vägen igenom!

Thomas L
Köpte sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Mycket bra, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Svar från Stephanie Wehage

Tack Thomas, för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Jag höll tummarna för er hela vägen :)

Malin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Käringön

Stephanie är oerhört lyhörd och ödmjuk och gjorde våran fastighetsaffär smidigt och snabbt. Kompetent och finns alltid där för att hjälpa till att ta fastighetsaffären framåt för att nå ett avslut.

Svar från Stephanie Wehage

Så glad för vårt fina samarbete!