Mycket trevlig och hjälpsam. Lätt att kontakta återkommer snabbt.Tack för en trygg försäljning.
Elina Borgström
Elina Borgström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
.Elina Borgström har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Elina Borgström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Elina Borgström har haft 49 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
38 omdömen om Elina Borgström
Mycket professionell och tydlig.
Stort tack för fina ord och för att jag fick äran att hjälpa er finna erat fritidsboende! Det har varit mycket trevligt! Allt gott!
Elina gav en positiv och engagerat intryck vid första kontakten. Trevlig, positiv och kompetent! Vi ville ha en mäklare med lokalkännedom och som ”kändes bra” vilket Elina gjorde. Hon är lätt att få tag på och all kommunikation har gått jättebra.
Stort tack Kent för värmande ord! Jag tackar ödmjukt för erat förtroende och för att jag fick äran att hjälpa er! Allt gott! Elina
Proffsig, kunnig och driven mäklare! Rekommenderas
Tack snälla för förtroendet ! Allt gott!
Så nöjd med Elina med min försäljning
Så kul att höra att ni är nöjda! Tack för ett fint samarbete! Allt gott!
Jag blev bemött på ett professionellt och trevlig sätt. Jag fick råd och stöd inför visning och återkoppling så fort något skett. Elina har skött min bostadsaffär på bästa sätt. Jag är jättenöjd. Kan varmt rekommendera Elina.
Tack snälla Pernilla för värmande ord och för att jag fick förtroendet att förmedla ditt boende! Du vet vart jag finns om det är något! Elina
Trevligt bemötande, snabb återkoppling & mycket kunnig, i det hela en bra upplevelse!
Tack snälla du för fina ord! Elina
Bra och förtroendeingivande mäklare!
Det värmer att höra Annika! Tack för förtroendet och ett gott samarbete. Elina
Lätt att förstå, hjälpsam och trevlig och försäljningen av lägenheten gick jätte bra . Så ett stort tack Elina. Mvh/Ken H
Tack Ken för förtroendet och för det fina samarbetet oss mellan! Ta hand om er! Elina
Organiserad, lätt att förstå, hjälpsam och trevlig
Tack snälla för värmande ord! Jag hoppas verkligen ni skall trivas i erat nya fritidsboende och tveka inte att höra av er om det är något! Allt gott! Elina