Sandra hade en förtroendeingivande och seriös inställning till förmedlingsuppdraget. Hon gjorde en värdering och vi satte gemensamt ett utgångspris i den över delen. Dvs inget lockpris utan ett pris vi siktade på. Under processen hade vi en bra dialog och jag upplevde Sandra som genuint engagerad och mån om att genomföra affären med alla parters bästa för ögonen. Skulle anlita henne igen!
Sandra Klang Carling
Sandra Klang Carling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
.Sandra Klang Carling har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sandra Klang Carling har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Klang Carling har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
23 omdömen om Sandra Klang Carling
Sandra är trygg, kunnig och en fantastisk mäklare att ha och göra med.
Sandra har varit professionell, inkännande och tryggt förmedlat i försäljningen av vår bostad. Hon har varit snabb att besvara frågor via mejl, något som har passat oss väldigt bra. Vi är mycket nöjda med Sandra som fastighetsförmedling.
Ur ett köparperspektiv har Sandra varit jättebra på alla sätt. Väldigt trevlig och informativ. Vi upplevde henne som väldigt ärlig och mån om att göra ett bra jobb. Hon har svarat på alla frågor och tagit fram dokument och material som efterfrågats. Hon har även återkommit snabbt när vi kontaktat henne. Vi har haft ett högt förtroende för henne genom hela processen.
Proffsigt, personligt bemötande som vi uppskattar mycket.
Tack Kåre för de fina orden. Det har varit ett sant nöje att hjälpa er med försäljningen av vackra Halvbygda 118!
Sandra är lyhörd, kommunikativ och hjälpsam.
Jag har haft hjälp av Sandra vid både köp och försäljning av bostad och har vid båda tillfällena varit mycket nöjd med hennes insats! Hon är engagerad, lyhörd och noggrann och alltid lätt att komma i kontakt med. Jag rekommenderar andra att anlita Sandra som mäklare!
En mäklare som finns där under hela processen, lätttillgänglig och snabb att återkoppla! Tack för hjälpen med försäljningen!
Sandra är mycket kunnig, lyhörd, vänlig och proffsig med hög marknadskännedom.
Trevligt och proffsigt bemötande, Sandra mycket seriös, kundorienterad och hjälpsam.