Liliya har varit hjälpsam, tillgänglig och professionell genom hela processen. Hon har varit engagerad, tydlig i kommunikationen och gjort sitt bästa för att driva försäljningen framåt trots en utmanande situation och marknad. Jag uppskattar särskilt hennes tålamod, snabba återkoppling och stöd under hela försäljningen.
Liliya Morozova
Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
.Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
356 omdömen om Liliya Morozova
Tack Benyamin! Vad kul att höra. Tack för förtroendet.
Liliya was very helpful and active lady. She provided all details needed and was very prompt in responding to all queries. We will highly recommend her on your next dream home purchase.
Hon är glad och väldigt trevligt person. Den var min första gången att köpa lägenhet och jag var nervös och visst inte hur den ska gå men hon var väldigt tydligt bra.
Tack Ahmad! Vad kul att höra att du är nöjd.
Jag blev professionellt och trevligt bemött av mäklaren genom hela försäljningsprocessen. Mäklaren var engagerad, lyhörd och höll mig kontinuerligt uppdaterad, vilket skapade en trygg känsla från start till mål.
Tack Romany! Vad trevligt att höra. Hoppas att ni ska trivas i den nya bostaden.
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och lyhört sätt. Mäklaren var lätt att få kontakt med och visade ett genuint engagemang genom hela processen. • Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem Vi förväntade oss tydlig kommunikation, bra marknadsföring och en smidig försäljningsprocess. Mäklaren levde upp till detta genom att vara tydlig i all information, hålla oss uppdaterade löpande och hantera försäljningen effektivt. • Sammanfattning av upplevelsen vid försäljningen av Västra Bangatan...
Vad snäll du är Amaal! Tusen tack för dina fina ord, jag uppskattar det verkligen!
Hon är väldigt trevlig och bemötande. Hon förklarade allt tydlig Jag ska betyga på högsta ruttan Men det blir markera alla rutan
Tusen tack Fatemeh! Vad glad jag blir.
She is really friendly and explained everything in detail. She even helped up viewing the home twice. She made us feel very comfortable and helped us in the entire process.
Liliya är kunnig och trygg, och fick min försäljning att kännas både enkel och smidig!
Tusen tack Åke för förtroendet. Jättetrevligt att hjälpa er med försäljningen.
Kände oss trygga med Liliya som mäklare! Hon var lugn, proffsig, tydlig och serviceinriktad! 5 👍 av 5 möjliga!!!
Vad gulligt av er! Tusen tack för förtroendet.
Professionell i sitt uppdrag, ärlig och tillmötesgående genom hela processen. Vi är mycket nöjda och tacksamma för all hjälp och stöd kring vår husförsäljning. Kan varmt rekommenderas.
Tack snälla Ana för dina varma ord.