Liliya Morozova

Liliya Morozova

Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta

Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 339 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

339 omdömen om Liliya Morozova

Sedan starten hos Reco 2016
Fabian Stiven G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Märsta

Jag skulle inte rekommendera Lilya som fastighetsmäklare, jag hade ingen bra upplevelse med henne, varken under köpprocessen eller efteråt

Svar från Liliya Morozova

Hej Fabian! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd, jag är ledsen för det och tar till mig det du skriver.

Jaana O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Steninge Slottsby

Liliya är engagerad, kunnig och driftig. Jag köpte min lägenhet från henne och nu säljer jag samma lägenhet via henne. Liliya är pålitligt och jag känner förtroende för henne. Hon är personlig på ett bra sätt och jag tycker om hennes raka kommunikationssätt.

Svar från Liliya Morozova

Vad snällt av dig Jaana. Tack för förtroendet igen.

Jenny E
Steninge Slottsby

Trygg, proffsig, uppriktig pch trevligt bemötande.

Svar från Liliya Morozova

Tack Jenny! Vad glad jag blir att du är nöjd.

Ahmet B
Sålde sitt hus med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Valsta

Liliya är en väldigt engagerad mäklare och är alltid tillgänglig. Det känns lite som att hon jobbar dygnet runt. Jag är väldigt nöjd försäljningen av mitt hus och skulle rekommendera henne till andra.

Svar från Liliya Morozova

Tusen tack för dina varma ord. Hoppas att jag får hjälpa dig i framtiden.

Fangye P
Valsta

Bäst märklare i området. Med sin långa erfarenhet och lyhördhet har Liliya erbjudit högkvalitet service. Mycket nöjd.

Svar från Liliya Morozova

Vad snäll du är Fangye! Jättetrevligt att hjälpa dig med försäljningen.

Ali Reza R
Valsta

Trevlig och kunnig mäklare. Rekommenderar stark

Svar från Liliya Morozova

Tack Ali Reza! Hoppas att du ska trivas i den nya lägenheten.

Nazly S
Centralt

Morozova får högsta betyg från mig: professionell, effektiv, utmärkt service, snabb respons i alla situationer. Det som imponerade mest på mig var hur snabbt lägenheten såldes: exakt 24 timmar gick mellan visningen av lägenheten och att affären var klar !!!

Svar från Liliya Morozova

Vad snäll du är Nazly. Trevligt att träffa dig och hjälpa med affären.

Bo M
Centralt

Professionellt och trevligt bemötande. Snabb kommunikation med täta uppdateringar.

Svar från Liliya Morozova

Tack snälla för dina ord. Hoppas att jag kan hjälpa dig i framtiden.

Peter L
Centralt

Proffsig, korrekt och kundorienterad. Mycket uppskattad!

Svar från Liliya Morozova

Tack Peter! Vad roligt att ni är nöjda med köpet.

Katja B
Centralt

Liliya är enormt professionell, erfaren och har ett fantastiskt fint kundbemötande. Därutöver så har hon arbetat upp ett stort nätverk vilket innebär att hon har möjlighet att matcha klienter mot objekt snabbt. Jag rekommenderar Liliya varmt. Vänl, Kund/klient med två objekts erfarenhet av denna mäklare.

Svar från Liliya Morozova

Vad snällt av dig Katja, tack! Jag uppskattar verkligen ditt förtroende.