Malin som jag mött vid flera visningar har alltid gjort ett positivt intryck och gett mig all information jag behövt.vid genomgången till mitt nya köp så gjordes detta med största noggranhet för att undvika ev missförstånd.Jag rekommenderar Malin som er mäklare.
Malin Da Silva
Malin Da Silva är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
.Malin Da Silva har varit registrerad mäklare sedan 2014-08. Malin Da Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Da Silva har haft 29 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
70 omdömen om Malin Da Silva
Tack Lennart att du tog dig tiden att recensera mig! Så glad att jag lyckades förmedla den mest passande bostaden för dig. Tror du kommer att trivas jättebra! Med vänlig hälsning, Malin
Väldigt driven och kunnig mäklare. Vi kände stort förtroende och Malin är så otroligt trevlig och lätt att prata med.
Tack Nina och Mikael för er fina recension! Det har varit så otroligt roligt att hjälpa er att både sälja och köpa. Ni har alltid varit så glada och uppmuntrande samt tillgängliga och behjälpliga. Vi ses på tillträdena framöver! Med vänlig hälsning, Malin
Trevlig, Ordningsam, bra återkoppling, har stort förtroende för henne.
Tack Marina att du tog dig tiden att recensera mig! Det har varit en glädje att samarbeta med dig. Med vänlig hälsning, Malin
Trevlig, positiv, engagerad och försökte göra allt trots ett svårt läge.
Tack Emelie för din fina recension! Tacksam för vårt fina samarbete. Ni skapade de bästa förutsättningarna för mig som mäklare och tillsammans nådde vi till slut vårt resultat. Vi ses igen på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Malin har varit till stor hjälp från början till slut. På en trög marknad så var Malin flexibel och försökte hitta de sätt som fungerade bäst att få dit spekulanter. Super seriös och bra mäklare rekommenderas!
Tack Victor och Emelie för ett fint samarbete! Ni tog emot mina tips och rekommendationer och litade på min strategi. Tack att ni alltid var positiva och uppmuntrande! Så glad att den nya ägaren älskar er lägenhet lika mycket som ni har gjort. Önskar er många fina år i ert nya hus! Mvh / Malin
Malin har varit fantastiskt i mitt sökande efter nytt boende. Jag behövde plötsligt och skyndsamt hitta nytt boende i mellandagarna. Hon visade mig flera fina objekt, hade mycket bra koll på all information om dem och området, var välorganiserad och lätt att ha kontakt med. De frågor Hon inte har haft på rak arm kollade hon upp snabbt och skickade tillbaka. Hon var även flexibel med att sätta upp en om-visning på nyårsafton, som jag senare skrev kontrakt på samma eftermiddag. I en svår tid har Malin varit guld värd, och...
Tack Magdalena att du tog dig tiden att recensera mig! Jag är glad att vara dig till hjälp när du som mest behövde det. Tror du kommer trivas jättebra i din nya fina lägenhet! Ser fram emot att träffas igen på tillträdet. Önskar dig all lycka till med alla förberedelser fram till dess! Mvh / Malin
Malin är den bästa mäklaren vi har haft! Så otroligt duktig, proffsig, omtänksam och snäll. Det finns så mycket fina och positiva saker vi kan säga om Malin. Hon gjorde allt för våran försäljning och fanns alltid där i varje steg. Skulle rekommendera Malin som mäklare till alla jag känner för dom kommer verkligen få den bästa!
Tack snälla Mikaela! Vi hade ett så fint samarbete vilket skapade de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Ni förstod precis vad som krävdes för att presentera ert hus i sitt absolut bästa skick. Ni var lyhörda för mina rekommendationer på hur försäljningen skulle gå till och alltid uppmuntrande och tacksamma. För mig som mäklare var det en glädje rakt igenom att jobba för er! Önskar er all lycka till i ert nya hus där ni kommer att skapa en framtid med massor av fina minnen och erfarenheter. Ser fram emot att ses igen på tillträdet i april! Mvh / Malin
Mycket nöjd med hennes jobb, både proffisionellt och persoblig på samma gång.
Tack Michael att du litade på min strategi som jag satte utifrån dina önskemål! Tillsammans nådde vi ett jättefint resultat. Mvh / Malin
Mycket trevlig, seriös och engagerad mäklare. Noggrann, ärlig och tillgänglig genom hela affären. Det var ett nöje att ha Malin Da Silva som mäklare och tack för ditt noggranna arbete!👌 Familjen M&P
Tack snälla Maybet och Pablo! Det har varit en glädje att samarbeta mer er! Ni har underlättat mitt arbete genom att vara tillgängliga, uppmuntrande och flexibla samt alltid varit redo att presentera ert hem i bästa möjliga skick! Nu önskar jag er lycka till i sökandet efter ert nya boende. Mvh / Malin
Malin var väldigt trevlig, kunnig och tillmötesgående under processen.
Tack Andreas! Glad att fått hjälpa dig i denna process. Vi ses igen på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin