Hampus Skoglund

Hampus Skoglund

Hampus Skoglund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Hampus Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Hampus Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.8. Hampus Skoglund har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

67 omdömen om Hampus Skoglund

Sedan starten hos Reco 2024
Herman H
Köpte sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kivik

Bra och tydlig korrespondens och smidig affär.

Svar från Hampus Skoglund

Tack Herman, kul att du är nöjd! Jag tror du kommer trivas bra i nya huset!

Jacqueline Victoria L
Sålde sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Simrishamn

Vi har haft kontakt med Hampus Skoglund tidigare i samband med ett husköp och när vi skulle nu säljer vår fastighet valde vi att ge uppdraget till honom. Hampus har god kännedom om marknaden och de fastigheterna som efterfrågas. Han är engagerad, lyssna och kommer med råd om upplägget. Dessutom är han utomordentlig trevlig. Inom ett par veckor var huset sålt utan extra annonsering.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt fina omdöme Jackie! Jag är stolt över att ha kunnat hjälpa er att både köpa och sälja hus! Nu hoppas jag även att jag kan hjälpa er hitta nästa drömhus! Ta hand om er

Sven Olof J
Simrishamn

Hela affären har flutit på utan problem, så det finns inget att klaga på.

Svar från Hampus Skoglund

Härligt att höra Sven! Stort grattis ännu en gång!

Marianne T
Onslunda

Hampus har varit lätt att samarbeta med. Ger tydlig information, kommunicerar vad som händer i processen, bra bemötande.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt omdöme! Det var väldigt kul att vi lyckades få 17 spekulanter på första visningen och att det såldes så snabbt för ett bra pris! Lycka till med allt i framtiden!

Monica B
Simrishamn

Snabb med svar. Smidig affär.

Svar från Hampus Skoglund

Kul att du är nöjd! Stort grattis till ert köp ännu en gång!

Thomas H
Fjälkinge

Snabbt och enkelt skötte Hampus våra affärer.

Svar från Hampus Skoglund

Kul att det gick undan och blev så bra! Stort lycka till med allt nu!

Karl Anders S
Fjälkinge

Kanonkille rakt igenom, han gör jag gärna fler affärer med! Tack dom fan för ett bra o säkert jobb! Skall verkligen rekommendera dig på marknaden ! Ha de bäst!

Svar från Hampus Skoglund

Kul att vi kunde göra två fastighetsaffärer på en sittning! Ett nöje att hjälpa dig! Ha en fin helg!

Karl Anders S
Fjälkinge

Hej! Min bedömning av Hampus är följande: Korrekt , ärlig, snabb på återkoppling, mån om både säljare och kund, helt enkelt mkt perfekt för ditt jobb! Kan lätt rekommendera honom till vem som helst! Mvh Canna Stockhaus

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack! Ett nöje att hjälpa dig med dina affärer! Det kommer bli kanon med dina planer där!

Carina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Vik

Positivt att han var lätt att nå och svarade fort på meddelanden. Negativt att försäljningen gick trögt, även om det inte bara var hans fel. Uppdateringen av annonsen fungerade inte så bra. Själva försäljningen blev otydlig vad som gäller vid köparens betalning. I skrivande stund har jag ännu inte fått något dokument från slutlikviden, där mäklaren fått fullmakt att företräda mig (för fyra dagar sedan).

Svar från Hampus Skoglund

Tack för din feedback! Jag är ledsen att det tog lång tid att förmedla din bostad, det är en trög marknad för andelsboende just nu. Likviden fick du senare för att jag var på semester vilket jag meddelade innan jag gick. Jag hoppas du är nöjd över att du slapp åka den långa vägen för båda kontraktsskrivning och tillträde då jag la ner mycket tid på att få till en smidig affär. Önskar dig en trevlig helg & lycka till med allt nu!

Ulf T
Simrishamn

En första kontakt skedde på initiativ från Svensk Fastighetsförmedling som ringde och erbjöd en kostnadsfri värdering. Mötet med Hampus stärkte oss i funderingarna vi hade, att det kanske var dags att byta miljö. När vi hade hittat en fastighet som passade oss, tog vi kontakt med Hampus som snabbt ordnade med besiktning och fotografering trots stundande midsommarhelg och semestrar. Efter publicering av annonsen på Booli kom det snabbt önskemål om visning innan det datum som fanns i annonsen. Det blev en extra visning inlagd...

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack Ulf! Ett nöje att hjälpa er! Kul att det gick så fort!