Väldigt behjälplig och trevlig.
Martin Belina
Martin Belina är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Martin Belina har varit registrerad mäklare sedan 2011-11. Martin Belina har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.9. Martin Belina har haft 16 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det kan låta klyschigt, men det som driver mig och ger mig de största kickarna är att hjälpa säljare till
bästa möjliga affär och köpare till sitt drömboende. Jag älskar att göra bra bostadsaffärer, affärer
som är bra för alla inblandade parter!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mig väljer den säljare som väljer att satsa på slutresultatet i sin kanske största affär. Jag kommer
förmodligen inte lämna marknadens billigaste mäklararvode, men det är heller inte min och Svensk
Fastighetsförmedlings ambition. Precis som i alla andra branscher skiljer sig tjänsteutbudet (och
därmed resultatet) mellan LÅGPRIS och KVALITET. Den kund som väljer att samarbeta med mig gör
det på grund av en hög kvalitet, god struktur och det bästa möjliga slutresultatet.
Vad gör du helst på fritiden?
Mitt absolut största fritidsintresse, om man nu ska hitta något, är matlagning. Gärna med massa
specialprylar och långa processer. Just nu brinner jag för fermentering och långkok med vällagad
fastfood och koreansk matlagning kommer alltid ligga nära hjärtat.
Hur ser din drömbostad ut?
Lätt fråga! Min drömbostad är Madickens hus i de klassiska Astrid Lindgren-filmerna. Trähus med
spröjsade fönster, kakelugnar, kalkstensgrund (med plats för vinkällare) men med en massa dolda
smarta-hem-lösningar.
2024-12 - 2025-11
250 omdömen om Martin Belina
Stort grattis till huset - Milton! Ett rent nöje att få hjälpa dig med detta och det ska bli roligt att få följa processen framåt. Hör av dig med minsta fråga eller fundering förstås! /Martin
Proffsig, kunnig o väldigt trevlig o inlyssnande !!!
Åh, stort tack för ert förtroende!! Häftigt att få hjälpa till med ett så roligt hus, det sticker verkligen ut. Verkligen grädde på moset att vi hittat nya ägare som ska bära facklan vidare på ett bra sätt! Stort tack igen för gott samarbete. /Martin
Martin är en väldigt trevlig och lyhörd person. Trygg i sin roll och med mycket kunskap. Han har varit omhändertagande och serviceinriktad och kommit med värdefull vägledning under hela processen. Alltid snabb med återkoppling! Marknadsläget och huset i sig gjorde att försäljningen tog lite längre tid, men Martin har varit på tårna hela vägen. Jag är jättenöjd med allt och kan varmt rekommendera Martin som mäklare!
Stort tack Carl-Gustav!! Stort tack för ditt förtroende och för vårt goda samarbete, det har varit ett rent nöje. Kommer sakna det! :) /Martin
Professionell, snabb, tillmötesgående, ärlig, förstående, alltid positiv på ett ödmjukt sätt. Långt över förväntan vid försäljningen av vår bostad. Vi är MYCKET nöjda med Martin som med sin gedigna erfarenhet och kunskap hjälpte oss fram till ett fint och bra resultat av försäljningen.
Stort tack, Tina, för ditt fina omdöme!! Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er i denna försäljning, tack för bra dialog och samarbete hela vägen fram! Stort grattis också till "det nya livet" västerut! /Martin
Mycket bra bemötande av Martin, han var kunnig och hade all relevant information om lägenheten och föreningen. Han uppfyllde våra förväntningar som vi hade för dagen på ett exceptionellt sätt.
Stort tack för gott och otroligt smidigt samarbete! Grattis till en fin lägenhet åt grabben - varmt välkomna hela gänget till Skövde om några år.. :) /Martin
Professionell, tydlig, nogrann
Stort tack Henrik! Det var ett rent nöje att få hjälpa er med detta. Varmt välkomna till Skövde! /Martin
Martin har varit väldigt engagerad. Återkopplat snabbt och har hållit mig väl uppdaterad om läget som säljare. Jag är helt klart nöjd.
Stort tack, Sofia!! Tack igen för förtroendet att få hjälpa er med detta och all lycka nu med nästa steg! /Martin
Martin har inte bara skött sitt uppdrag på ett fint sätt, han har en nära kontakt med sina kunder och förklarar på ett pedagogiskt sätt de delar som är oklara samt hjälper till vid allehanda problem. Han rekommenderar och föreslår vid osäkerhet med god kännedom om det han pratar om och beter sig mycket professionellt! Det går alltid att kontakta Martin vid bekymmer och då gör han sitt bästa för att hjälpa till på bästa möjliga sätt. Jag rekommenderar Martin på grund av följande punkter: -kunnig -hjälpsam -den fina kontakten han har med sina kunder
Åh, tack för ditt fina omdöme Joakim!! Det gläder mig mycket att läsa och jag är glad att ni känt er trygga och informerade genom processen. All lycka med ert nya liv - här kommer ni trivas utmärkt! Kan verkligen se framför mig hur ni sitter och njuter av en kopp kaffe på terassen om några år med full uppsikt över leken på lekplatsen! /Martin
Martin har varit en trygg och stabil person att ha vid sin sida genom hela processen. Jag har verkligen känt att jag kunnat lita på honom från början till slut. Han har varit lätt att få tag på, tydlig i sin kommunikation och alltid lugn och professionell. Jag är väldigt nöjd och tacksam för hans insats!
Stort tack Peter för ditt fina omdöme och för ett riktigt gott samarbete! Stort grattis till er för att få uppnå den kanske största lycka som går - att få bli Skultorpare på riktigt! /Martin
Mycke bra mäklare rekommenderar starkt o ärlig o väldigt lätt o ha med göra han lyssnar noga o hjälper båda parterna till en fin affär
Stort tack George för ditt fina omdöme! Jag skulle kunna skriva exakt samma om dig - otroligt lätt att ha att göra med och då går det smidigt! Grattis till en fin lägenhet!! /Martin