Johanna Ekberg

Johanna Ekberg

Johanna Ekberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Solna

Johanna Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-02. Johanna Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 277 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Ekberg har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

277 omdömen om Johanna Ekberg

Sedan starten hos Reco 2016
Yvonne D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Råsunda

Jag är helnöjd och tacksam av Johannas engagemang och bemötande !!! Hon besvarade alla mina frågor och ringde alltid tillbaka om det var några nya saker som dök upp. Jag kan verkligen rekommendera henne och Det var ett rent nöje att ha henne som mäklare. Mvh. Yvonne Dingler

Teodor G
Jungfrudansen

Mäklaren har varit väldigt hjälpsam och stöttande under köpet då detta varit vår första lägenhetsköp. Vi har fått ett vänligt och professionellt bemötande under hela processen.

Emre I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Råsunda

We had a very positive experience working with Johanna Ekberg during the sale of our apartment. Johanna was professional, transparent, responsive, and very easy to work with throughout the entire process. She made everything feel smooth and straightforward, and was always helpful with any questions or practical matters along the way. We can warmly recommend Johanna Ekberg as a real estate agent.

Johan L
Råsunda

Mäklaren genomförde ytterligare visning timmar före tiden för avtalsskrivning. Ett mycket svekfullt sätt att mäkla affärer när man är överens. Jag är dessutom mycket tveksam till sättet att skicka en digital enkät för att undersöka kundåsikter. En god säljare talar med sina kunder.

Svar från Johanna Ekberg

Hej Johan! Tack för ditt meddelande. Det är mycket tråkigt att du upplevde ditt köp på detta sätt. Som jag sa till dig och innan visningen så är inget klart förrän kontraktet är påskrivet. Ni hade möjlighet att komma in och skriva avtalet innan helgen men då ni ville skjuta på det till efter helgen så kände ägaren en osäkerhet att ni inte skulle stå fast vid ert bud. Därför valde ägaren att ha ytterligare en visning. I de bästa av världar står alla fast vid sina bud och att man kan skriva avtal längre fram i tiden men så...

Caroline K
Råsunda

En otroligt trevlig och ödmjuk mäklare.

Eric B
Haga Norra

Anledningen till att vi valde att gå vidare med Johanna före andra mäklare var att hennes tillvägagångssätt kring försäljningsprocessen stack ut - något som vi nu är tacksamma för då den visade sig ge effekt. Jag upplever att Johanna är förtroendeingivande, lyhörd och framförallt att hon levererar det hon säger att hon ska göra.

Alicia L
Råsunda

Otroligt trevlig och kompetent!

Kristina N
Solna Centrum

Johanna är tydlig och kommunikativ i vad hon gör och hur hon anser att processen ska genomföras för att nå bästa resultat, med respekt för dina egna åsikter och erfarenheter. Lätt och nå och med regelbunden personlig återkoppling och kommunikation. Hanterade också en utmanande köpare på ett professionellt sätt.

Susanne L
Bergshamra Norra

Trevlig. Tillmötes gående. Bra rekommendation.

Sandra G
Råsunda

Jag har fått jättebra hjälp med försäljning av min lägenhet. Bra och tydlig kommunikation. Johanna är trevlig och hjälpsam, och kämpade på bra med flera visningar!