Johanna Ekberg

Johanna Ekberg

Johanna Ekberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Solna

Johanna Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-02. Johanna Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Ekberg har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

254 omdömen om Johanna Ekberg

Sedan starten hos Reco 2016
Maria L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Råsunda

Trevlig, erfaren, snabb, stort nätverk som gjorde att hon kunde sälja vår lägenhet snabbt, smidigt och till ett bra pris 👍 rekommenderar varmt!

Edvin C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Råsunda

Bra, trevlig mäklare som rekommenderas

Sarah D
Råsunda

Rak, effektiv, proffsig, kunnig och driven.

Johanna H
Gamla Filmstaden

Johanna är mycket sympatisk och har en fantastisk förmåga att verkligen lyssna in vad som är viktigt. Jag har haft förmånen att både köpa och sälja via henne, och oavsett perspektiv känns hon som en trygg partner genom hela processen. Något jag särskilt uppskattar, är hennes fokus på att matcha rätt köpare med rätt bostad, vilket gör att alla parter får den bästa affären. Johanna är professionell, trygg, skicklig och dessutom väldigt trevlig att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera henne!

Annika S
Gamla Filmstaden

Kunnig & proffsig med varmt bemötande!

Tobias B
Huvudsta

Engagerad, närvarande och tillgänglig.

Bamshad M
Huvudsta

Min upplevelse av att ha haft Johanna som mäklare är att hon är jätteduktigt på det hon gör och ger en trygghet till mig och mina föräldrar som ville sälja vår lägenhet. Rekommenderar henne starkt!

Carola E
Råsunda

Engagerad och kunnig mäklare. Vi är mycket nöjda

Djafar F
Rudviken Solna Centrum

Johanna är en engagerad och kunnig mäklare som med ett skarpt öga för detaljer och en varm personlighet skapade snabbt förtroende hos både mig och min fru vilket gjorde bostadsaffär en både trygg och effektiv. Hon är väldigt skicklig på att förhandla och är också en god lyssnare som verkligen förstår sina kunders önskemål. Tack vare sin drivkraft, tillgänglighet och starka arbetsmoral levererar hon resultat som överträffar förväntningarna. Kort sagt: en mäklare med både hjärta och skärpa – någon man gärna anlitar igen.

Carina N
Råsunda

Johanna är lätt att ha att göra med. Kunnig, proffsig, lyhörd och förtroendegivande. Det märks att hon har lång erfarenhet. Allt kändes bra med Johanna. Jag rekommenderar henne starkt.