Alexandra Mokos

Alexandra Mokos

Alexandra Mokos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Alexandra Mokos har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Alexandra Mokos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexandra Mokos har haft 38 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

64 omdömen om Alexandra Mokos

Sedan starten hos Reco 2021
Marikka N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Trångsund

Alexandra har varit både personlig och proffesionell som mäklare alltid lugn trygg och rådgivande. Högsta betyg till pärlan Alexandra

Eva S
Trångsund

Mycket positivt o professionellt bemötande och ingav hopp trots ek.situation som råder nu Vi hade höga förväntningar och Alexandra överträffade i allt ! Sammanfattningsvis har jag inte haft en sån utomordentligt fin och effektiv mäklare någonsin och då har vi ändå dåltbtre bostadsrätter på Södermalm under årens lopp. Alexandra är en riktig Stjärnmäklare! Rekommenderas varmt!

Annalena I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Hon har en vänskaplig ton som gör att man känner sig trygg och hon har ett bra bemötande Inga frågor är för dumma hon hjälper dig där det behövs När du känner dig extra trygg med nån är det åxå lättare att våga ställa frågor be om hjälp och veta att du blir väl mött Jag förväntade mig en bra visning då jag redan mött henne en gång förut men då passade inte lägenhet Hon lyfter upp charmen och kommer med ideer som har passat mitt sätt att tänka när det gäller förändringar Alltid ett bra bemötande

Kristina L
Skogås

Jag blev fantastiskt bemött! Hon uppdaterade mig kontinuerligt och var alltid tillgänglig! Visade lägenheten på kort varsel när det kom en intresserad eventuell lägenhetsköpare! Hon är en fantastisk mäklare. Önskar jag hade kunnat. anlita henne för en villaförsäljning som jag har i Halmstad! Absolut högsta betyg ger jag till Alexandra!!!!!!!!!

Chaman R
Skogås

Hej! Jag är mycket nöjd av min mäklare Alexandra mokos. Hälsningar chaman Ragabi

Fatemeh A
Skogås

Hej jag är jättenöjd av Alexandra mokos. Hon är så bra. Och jag är nöjda för mitt köpte. Jag är jätte duktig på skrev och läser. Om jag skriver fel ursäkta mig. Hälsningar fatemeh alizadeh.

Elinor M
Trångsund

Med ett genuint bemötande och lyhördhet för mina behov fick Alexandra mig att känna trygghet och förtroende genom hela processen. Ett stort plus för flexibiliteten som var avgörande för att jag snabbt och smidigt skulle hitta det jag sökte och ro min bostadsaffär i land med en nyfödd bebis. Mycket positiv upplevelse!

Anna F
Trångsund

Supernöjd med Alexandra som mäklare, bra kunskap, lokalkännedom, nätverk och alltid hjälpsam, trevlig och tillgänglig. Rekommenderar henne verkligen.

Ted S

Trevlig, serviceminded, rak och tydlig. 10/10

Olle S
Skogås

Alexandra såg till att få till en snabb och smidig affär vilket var viktigt för oss. Hon lyssnade på våra önskemål och var alltid snabb med att svara på våra frågor. Skulle helt klart välja att köpa eller sälja med henne igen.