Anna Fernandez

Anna Fernandez

Anna Fernandez är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Anna Fernandez har varit registrerad mäklare sedan 2013-08. Anna Fernandez har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 351 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Fernandez har haft 59 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

351 omdömen om Anna Fernandez

Sedan starten hos Reco 2018
Ann Katrin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Jätte snabbt jobb och engaskerad som få. Trevlig och proffsigt

Thomas M
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Drevviksstrand

Jag blev bemött på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt av Anna genom hela processen. Hon var alltid tillgänglig, lyhörd för mina frågor och behov, och skapade ett stort förtroende från första mötet. Det märktes tydligt att hon brydde sig om att allt skulle bli så bra som möjligt. Mina förväntningar var att få en trygg och smidig försäljning med tydlig kommunikation – och Anna överträffade dessa med råge. Hon var strukturerad, driven och höll mig kontinuerligt uppdaterad, vilket gjorde att jag kände mig...

Gizem D

Supernöjd! Rekommenderar verkligen Anna!❤️

Peter M
Länna

Alltid positiv och bra att jobba med.

Abdullah A
Trångsund

Anna är den bästa mäklaren vi har haft kontakt med!

Ronny P
Skogås

Anna är vår familjemäklare och hjälper oss i jakten på vårt drömboende. När man hittat en mäklare som Anna så håller man fast vid henne. Med andra ord: Vi är mycket nöjda med Anna och kommer att använda oss av henne även nästa gång vi säljer.

Katharina J
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Länna

Anna är rak och ärlig. Inget sliskigt säljande man upplever av många andra. Hon skapar stort förtroende på detta vis.

Franci Q
Skogås

Vi är väldigt glada och nöjda med Anna som mäklate

Leandro R
Skogås

“Stort tack för ett fantastiskt arbete. Din kommunikation var tydlig, ditt engagemang märktes i varje steg och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt.”

Magnus H
Trångsund

Jättebra samarbete, god återkoppling, glad och trevlig, kan sitt område/Trångsund