Anna Fernandez
Anna Fernandez är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
.Anna Fernandez har varit registrerad mäklare sedan 2013-08. Anna Fernandez har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 217 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Fernandez har haft 51 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
217 omdömen om Anna Fernandez
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
En fantastisk engagerad, kunnig och duktig mäklare. Som gör det där extra för sina kunder.
sålde sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Anna är kunnig, kompetent, engagerad och oerhört trevlig o härlig. Hennes skills gör att man får det bästa förtroende för henne under hela processen. En fantastisk mäklare som alla kan känna sig trygg med. Med vänlig hälsning, Therese Aldén
Engagerad,
kunden i fokus,
hjälp med hela processen,
kunning. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Blev bemött med ett positivt energi och glädje.
Anna uppfyllde alla våra förväntningar och allt gick snabbt och smidigt rekomenderat stark. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Hej.Jag tycker att Anna är en av de bästa mäklarna i Stockholm. Vi pratade med olika mäklare. Men, Anna är en mycket ansvarsfull och söt person. Hon hjälper till med alla frågor och håller alltid kontakten. Hon ger alltid feedback och är ett nöje att arbeta med. Jag önskar att det fanns fler mäklare som Anna. Tack för att ni är så fantastiska proffs.
Mvh Kate -
Anna har varit en trygg hamn igenom hela försäljningen! Jag hade höga förväntningar på henne och hon levde upp till dem alla.
Supertrevligt bemötande och alltid hjälpsam
Anna är oerhört kunnig och lyhörd. Hon är noga med att informera om varje steg i processen och jag kände ett enormt förtroende för både henne och hennes team. En helt fantastisk mäklare.
Ger respektive sällskap mycket tid vid visningen. Snabb på att svara i telefon. Kan väldigt mycket om området och hade mycket kunskap om objektet. Smidig, snabb och trevlig. Bara positivt.
Anna gjorde ett kanonjobb i samband med vår försäljning. Trots att marknaden var supersvår så var det inte en enda sur min under processen, trots att det blev supermycket arbete av henne som krävdes för att gå i mål.
Hon slutade aldrig att arbeta och försöka hitta en bra köpare, var glad och omtänksam genom hela försäljningen och när bankerna krånglade till det så hade hon bra kontakter som löste det direkt. Transparent, lösningsorienterad och mycket engagerad.
Hon har mycket bra grepp om Trångsundsmarknaden och är sannolikt den klart bästa mäklaren i området.
Vi är oerhört tacksamma för hennes arbete och att vi valde henne av de fyra mäklarna vi jämförde mellan.