Victor Samuelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
.Victor Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Victor Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Samuelsson har haft 51 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 59 Läs vad Victor Samuelsson
2020-12-04Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt. Han var proffsig och tydlig. Hav svar på allt jag undrade och såg till att allt gick snabbt och smidigt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsTack Johannes för de orden! Kul att du fastnade för lägenheten och välkommen till området!
2020-11-30Verifierad kund
Bra kontAkt hela vägen Sålt bostadsrätt Skogås
Mina förväntningar har Victor uppfyllt till fullo
Snabb kontakt
Snabbt resultat
Mycket nöjd Tack!sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsTack Unni för förtroendet och för ditt omdöme, kul att få hjälpa dig! Ha det så bra i värmen nu =)
2020-11-24Verifierad kund
Helt ok. Tyvärr blev Victor sjuk vilket upplevdes som ett mindre engagemang.
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsHej Anette! Under rådande läge med Covid-19 så hade det vart minst sagt opassande om jag stod på måndagsvisningen och träffade kunder. Trots det lyckades jag och mina kollegor sy ihop affären utan att det påverkade pris eller tidsplan. Såklart synd att jag inte kunde vara med vid kontraktskrivningen men det var inget som jag kunde rå över. Jag får dock tacka för förtroendet att hjälpa dig genom affären och hoppas du är nöjd med helheten.
2020-11-13Verifierad kund
Min erfarenhet av Victor var att han agerade sakligt och professionellt till skillnad från många andra som bara kör "säljsnacket"
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås -
2020-11-06Verifierad kund
Uppenbarligen ny i gamet. En mycket trevlig mäklare men saknade vissa grundläggande kunskaper.
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsTråkigt att ni känner så! Jag skulle uppskatta att få feedback på vad jag hade kunnat göra bättre eller vad ni har saknat i processen.
2020-10-28Verifierad kund
Jag har sålt min bostadsrätt genom Victor Samuelsson försorg. Jag Kan starkt rekommendera honom som en engagerad, personlig och kunnig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsStort tack för förtroendet och för det fina omdömet Suzanne. Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya boende! =)
2020-10-26Verifierad kund
Korrekt och bra hantering av Victor i samband med vårt köp av vår nya lägenhet.
2020-10-26Verifierad kund
Viktor har sålt en lägenhet åt oss, sedan så har Viktor fått uppdraget att sälja våran villa.
Min uppfattning av Viktor.
1 Ung och hungrig ambitiös.
2 Varit tydlig och informerat oss löpande om status.
3 Uppfattningen om Viktor är mycket bra känns stabil.sålde sitt hus med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås -
2020-10-15Verifierad kund
Jag sålde min tvåa i Trångsund.
Victor har genom hela affären varit tillgänglig, informativ och trygg. Bilderna på lägenheten blev superfina och han har kommit med massa bra tips och råd inför försäljningen. Jag är supernöjd med slutpriser och skulle absolut anlita Victor inför nästa försäljning!sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsStort tack för förtroendet och omdömet Karin. Kul att vi lyckades få ihop affären så den passade med tillträden och allt. Lycka till nu med nästa boende!
2020-10-15Verifierad kund
Victor hjälpte oss med vårt första lägenhetsköp, vilket kändes tryggt och bra! Han tog sig tid att gå igenom alla detaljer och var ständigt tillgänglig. Affären gick snabbt och smidigt, och vi rekommenderar verkligen Victor som mäklare! /Alma och Alexander
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund SkogåsDet var roligt att hjälpa er genom processen och skönt att ni kände er trygga med affären. Tack för omdömet och varmt välkomna till området Alma och Alexander! =)