Alexandra Mokos

Alexandra Mokos

Alexandra Mokos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Alexandra Mokos har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Alexandra Mokos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexandra Mokos har haft 56 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

169 omdömen om Alexandra Mokos

Sedan starten hos Reco 2021
Hani B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Alexandra Mokos är en mäklare i världsklass. Hon är väldigt kunnig och hjälpsam. Hon gjorde de lilla extra som man kanske inte förväntar sig från en mäklare. Med andra ord 10/10 skulle definitivt rekommendera henne vid eran nästa försäljning!

Anicia E
Skogås

Massor av guldstjärnor till Alexandra. Inte bara fick hon vårt hus sålt på nolltid över vår förväntan; hon gjorde hela processen så tydlig och fick oss att känna oss trygga från dag 1. Otroligt proffsig och fin människa. Rekommenderar varmt Alexandra och Svensk Fastighetsförmedling!

Amina L
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Från början till slut - ren och skär magi!! Alexandra är en extraordinärt bra mäklare!!

Jan Axel S
Länna

Trevlig, kunnig och duktig försäljare. Ibland märktes det att hon hade mycket på gång - men inget som påverkade oss nämnvärt. Var tillgänglig och snabb och bra att ha kontakt med. Skulle anlita henne igen utan tvekan Rekommenderar henne varmt!

Denis I
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Vi hade turen att genomföra vårt radhusköp med denna mäklare. Varje steg i affären förklarades på ett enkelt och tydligt sätt. Rekommenderas varmt. /Daniel och Denis

Monica M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Mokos en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Alexandra har varit ett fantastiskt stöd genom hela processen. Hon har hjälpt oss enormt mycket och vi kan varmt rekommendera henne.

Irena K
Skogås

Hej Ni bad mig att lämna min åsikt om Alexandra Mokos Jag är mycket nöjd med hennes arbete. Hon är kompetent och trevligt . Jag kommer att rekommendera henne i fortsättningen. Mvh Irena Keller

Gustav H
Trångsund

Mycket engagerad, tydlig och informativ. Vi har känt oss trygga genom hela processen och det har varit en lättsam och rolig kommunikation som ändå känts professionell ut i fingerspetsarna.

Bror A
Skogås

Alexandra har skött sina åtagande på ett proffsigt sätt så jag kan gott rekommendera henne till en fortsättning inom samma gebit. Hälsningar Bror Antus

Jianfeng G
Skogås

Jag är väldigt nöjd med Alexandras hjälp hela vägen igenom. Hon är professionell, trevlig och erfaren!