Sebastian Lindberg

Sebastian Lindberg

Sebastian Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Sebastian Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Sebastian Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.5. Sebastian Lindberg har haft 14 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

27 omdömen om Sebastian Lindberg

Sedan starten hos Reco 2023
Mikael G
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Löknäs

Mycket trevligt bemötande! Kommunikation köpare-mäklare-säljare fungerade snabbt och effektivt.

Svar från Sebastian Lindberg

Tack för omdömet Mikael! Jag hoppas att allt går bra med båten och genomgången av fastigheten så ses vi på tillträdet!

Johan C
Långvik

Trevlig och tydlig. Bra upplevelse.

Svar från Sebastian Lindberg

Stort tack Johan för omdömet! Vad glad jag blir av att din upplevelse känns bra och jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hus.

Karin R
Långvik

Trevlig och professionell under alla led av affären. Rekommenderas!

Svar från Sebastian Lindberg

Tack för omdömet Karin! Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya hus. Ses på tillträdet!

Michael T
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Löknäs

Trevlig och det har funkat bra! Kan rekommendera Sebastian

Svar från Sebastian Lindberg

Stort tack Michael för omdömet! Jag hoppas det går bra med att hitta plats för dina saker i ert nya hem och att allt känns bra med försäljningen.

Mikael F

Trevlig förtroendefull kompetent tillförlitlig

Svar från Sebastian Lindberg

Tack Mikael för dem fina orden! Jag hoppas att allt gått bra med lägenheten i Dalarna så ses vi vid frånträdet!

Ann Louise T
Gustavsbergs Hamn

Trevligt bemötande och kunnig, förtroendeingivande!

Svar från Sebastian Lindberg

Tack för omdömet Ann-Louise! Vi ses på tillträdet!

Hans T
Gustavsbergs Hamn

Som köpare fick jag ett bra förtroende för Sebastian. Han är saklig och svarar lugnt på olika frågor om fastigheten.

Svar från Sebastian Lindberg

Tack Hans för dem fina orden! Hoppas det går bra med er försäljning så ses vi på tillträdet!

Veronica N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Vik

Tydlig och snabb återkoppling!

Svar från Sebastian Lindberg

Tack Veronica! Jag hoppas att försäljningen av ert radhus flyter på så hörs vi av längre fram!

Philip F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Vik

Trevligt bemötande av mäklaren. Informativ och professionell. Mäklaren hittade köpare då vi inte ens hade några förväntningar på att lägenheten skulle bli såld.

Svar från Sebastian Lindberg

Tack Philip för både omdömet och förtroendet. Trotts att ni inte hade några förväntningar så hoppas jag ni känner er nöjda!

Helene L
Brunn

Jag hade en mycket positiv upplevelse av Sebastian. Från första mötet var det tydligt att han hade stor kunskap om marknaden och var väldigt lyhörda för mina behov. Kommunikationen var alltid snabb och tydlig, och han gjorde hela processen från visning till försäljning så enkel och smidig som möjligt. Jag kände mig trygg genom hela affären och är verkligen nöjd med resultatet. Rekommenderar varmt!

Svar från Sebastian Lindberg

Stort tack för det fina omdömet och tack för förtroendet. Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad sen.