Lars Nordensvärd

Lars Nordensvärd

Lars Nordensvärd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Lars Nordensvärd har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Lars Nordensvärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Lars Nordensvärd har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

100 omdömen om Lars Nordensvärd

Sedan starten hos Reco 2017
Pär Magnus L
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Nordensvärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Ingarö

Trevligt bemötande, gick snabbt

Svar från Lars Nordensvärd

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och att allt gick ovanligt snabbt och smidigt.

Johnny S
Evlinge

Allt gick supersmidigt ända fram till försäljningen. Bra bollplank väldigt duktig på sin sak rekommenderas.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack för din rekommendation Johnny! Skönt att allt gick smidigt och att du är nöjd med samarbetet. Uppskattar verkligen att du tog dig tid att svara. Vi ses!

Mirna L
Tranarö

Proffsig, påläst och tillmötesgående. Vi har haft Lars som mäklare både vid köp och sen vid egen försäljning och vi är så nöjda! Kommer anlita honom vid framtida försäljningar och rekommenderar honom varmt till alla jag känner!

Svar från Lars Nordensvärd

Stort tack för ditt fina omdöme Mirna! Jätteroligt att ni är nöjda både som köpare och säljare. Ser fram emot att få hjälpa er och alla du känner med deras bostadsbyten i framtiden framöver! Vi ses!

Lilian Birgitta H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Nordensvärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Gustavsbergs Lugnet

Hela affären gick snabbt och jag var trygg hela vägen både med Lars som fanns tillgänglig för mig på alla sätt jag behövde samt även kollegorna Björn och Therese. Jag upplevde att Lars tog tillvara på både mina intressen som köpare samtidigt som han företrädde sin säljare.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du kände dig trygg genom hela affären och att samarbetet fungerade bra med både mig och mina kollegor. Jag uppskattar verkligen dina ord!

Kent W
Räknäs

Upplevde Lars som sympatisk och kunnig. Kommunicerat bra genom hela processen och har varit proaktiv. Anser att jag haft höga förväntningar som Lars levt upp till.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack för din fina återkoppling! Väldigt roligt att höra att du är nöjd med processen och att jag levt upp till dina förväntningar. Det uppskattas verkligen!

Agneta E
Skeppsdalsström

Mycket bra och trevlig att ha att göra med.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack så mycket för rekommendationen! Det var verkligen trevligt att samarbeta med er också!

Inger Maria Ö
Saltarö

Trevligt bemötande. Respektfullt och tydligt. Tillgänglig när det var aktuellt och avvaktande när det behövdes.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack för det fina omdömet! Jag uppskattar verkligen att vårt samarbete upplevdes som respektfullt, tydligt och balanserat, det är precis så jag strävar efter att arbeta.

Jonas I
Sålde sin stuga med hjälp av Lars Nordensvärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Vindö

Duktig och seriös och effektiv ! En härlig o förtroende ingivande framtoning.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack så mycket, Jonas! Det betyder mycket att höra. Jag uppskattar verkligen ditt fina omdöme och vårt samarbete.

Astrid R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Nordensvärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Kvarnberget

Väl bemött, proffsig, effektiv och trovärdig

Svar från Lars Nordensvärd

Tack så mycket för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen. Vi hörs!

Maria H
Charlottendal

Vi sålde vårt radhus med hjälp av Lars Nordensvärd på Svensk fastighetsförmedling. Han var lättsam, noggrann och ingav förtroende. Lars höll oss hela tiden uppdaterade om hur processen löpte på och var engagerad i att få ett så bra slutpris som möjligt. Skulle gärna anlita honom på nytt vid en ev framtida försäljning.

Svar från Lars Nordensvärd

Tack Maria för rekommendationen! Det var väldigt roligt att få hjälpa er att sälja er fina bostad och härligt att slutpriset blev så bra! Vi ses på tillträdet!