Gustav är mycket professionell, kunnig, tillmötesgående och tålmodig. Han är fantastiskt inlyssnande och försöker alltid hitta en väg framåt. Rekommenderar honom varmt.
Gustav Hedin
Gustav Hedin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby
.Gustav Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Gustav Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Hedin har haft 43 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa att jobba som mäklare är att det är väldigt socialt yrke då man träffar massa fantastiska personer som berättar massa roliga historier om just deras liv. Att man har flexibilitet och kan lägga upp dagarna och veckorna som man vill är väldigt skönt.
Men att just få förtroende till att hjälpa personer som skall göra en stor affär där väldigt mycket pengar är inblandade, det är en häftig känsla.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag vill bli uppfattad som en professionell och ambitiös mäklare som är lyhörd och transparent.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag brinner för sport och jag är aktiv inom hockey, padel, fotboll och golf vi sidan av jobbet.
Men jag försöker också vara med sambon och bara ta det lugnt för att ladda batterierna.
2022-10 - 2023-09
173 omdömen om Gustav Hedin
Gustav är mycket kunnig och känner in istället för att prata på. Snabb återkoppling och klara besked. Man känner förtroende direkt.
Gustav har hjälpt oss med förhandsvärdering av bostad vid nyproduktion. Han är flexibel, kunnig, proffsig och väldigt trevlig! Vi ger Gustav våra varmaste rekommendationer!
En välorganiserad man,som är duktig och ordningsam på alla sätt Har varit ett bra stöd på hela vägen, kan starkt rekommendera honom som mäklare mvh Rene Johansson
Gustav Hedin är mycket professionell, påläst och kunnig. Han har ett mycket trevligt sätt att möta kunden och han är angagerad.
Bra, ärlig och tydlig förmedling. Vi lyckades få till oss en bra affär då gustav kunde tillgodose vårt behov. Kommunikation var under hela affären på topp.
Tillmötesgående, finns aldrig något problem. Alla problem är till för att lösas. Rekommenderar starkt Gustav!
Vi köpte vårt hus av Gustav och är nöjda! Kunnig kring fastigheter och vi som köpare var väldigt tacksam för att vi visste att han hörde av sig så fort det fanns besked att ge. Gustav är lugn och förtroendeingivande och vi skulle rekommendera honom och firman!
Trevlig, kunnig imon fastigheten, kunde svara på dem frågor som vi hade.
Proffsig och trevlig, påläst om bostaden. Verkade objektiv mellan säljare och köpare, en bra medlare. Väldigt effektiv. Fanns inget negativt att säga om Gustav