Johan Fahlstedt

Johan Fahlstedt

Johan Fahlstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby

Johan Fahlstedt har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Johan Fahlstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Fahlstedt har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare skulle jag säga är alla möten med trevliga människor som man få uppleva.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven och siktar på att göra mitt allra bästa i alla lägen.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är för tillfället huset som jag bor i nu.

Vad vet vi inte om dig?
Jag har utbildat mig till Skogsingenjör.

2022-09 - 2023-08

143 omdömen om Johan Fahlstedt

Sedan starten hos Reco 2016
Leifi J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Visby

Mycket duktig, påläst och nogrann en mäklare många skulle gilla, det gjorde vi.

Marianne M
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Stenkyrka

Jag valde mellan två mäklare. Johan var den som ingav mest förtroende så jag valde honom, trots ett lägre utgångspris och ett högre arvode. Det har jag inte ångrat. Johan har varit en stadig ledsagare genom hela processen. Det slutliga priset är jag också nöjd med.

Jonas B
Västerhejde

Mot svarar förväntningarna, uppdaterar regelbundet vad som händer med försäljnings uppdraget.

Sofia Å
Stenkyrka

Stabil och erfaren. Kunnig. ,...........................

Lotten A
Sålde sin bostad med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Rute

Professionel, kunnig och relativt snabb affär

Vincent J
Hogrän

Lugnet i stormen, en klippa i havet - kort och gott, en utomordentlig mäklare. Rakt på sak, ärlig och jobbar hårt. Rekommenderas starkt!

Zanna J
Hogrän

En kanontrevlig och mycket erfaren mäklare. Vi stod mellan flera olika mäklare men vi valde Johan och det är jag mycket glad för. Engagerad och duktig samtidigt som det finns en stor gnutta humor. Rekommenderar honom starkt!

Richard O
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Västerhejde

Lätt att prata med och och väldigt tillgänglig

Pär V
Västerhejde

Mycket bra nerlagt jobb. Snabb o smidig affär! Rekommenderas!

Meg T
Innerstad

Seriös och sympatisk. Behandlade mig med respekt. Och inte som jag tyvärr har mött mäklare där man känner att man ger prioritet åt gotlänningar.