Johan Fahlstedt
Johan Fahlstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby
.Johan Fahlstedt har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Johan Fahlstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Fahlstedt har haft 27 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare skulle jag säga är alla möten med trevliga människor som man få uppleva.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven och siktar på att göra mitt allra bästa i alla lägen.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är för tillfället huset som jag bor i nu.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har utbildat mig till Skogsingenjör.
2022-03 - 2023-02
134 omdömen om Johan Fahlstedt
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Seriös och sympatisk.
Behandlade mig med respekt.
Och inte som jag tyvärr har mött mäklare där man känner att man ger prioritet åt gotlänningar. -
köpte sin bostad med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Johan var ett stort stöd och svarade på frågor mm.
Trevligt bemötande och engagerad mäklare 🙂
sålde sin bostad med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Johan har varit mycket aktiv i försäljningen av vårat hus och haft täta kontakter under hela försäljningen. Johan är en mycket professionell mäklare, rekommenderas varmt!
Johan har på ett öppet sätt redogjort för hans del i fastighetsaffären och på ett informativt sätt genomfört sitt uppdrag. Han har varit lika mån om både säljare och köpare, vilket ger ett bra intryck.
Kan rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling till alla kunder.
Anders Ljung -
Trevlig person som verkar vara en god representant för mäklarskrået.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
rakt på sak, informativ, glad och trevlig. helnöjd med Johan. en rajdi sork!
Korrekt, kunnig och trevlig. Nådde upp till våra förväntningar
köpte en tomt med hjälp av Johan Fahlstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Väldigt proffsigt bemötande. Väldigt tillgänglig och bra på att återkoppla snabbt. Hjälpsam vid våra frågor.
Proffsig, väldig kunnig och tillmötesgående. Gav en trygghet och hjälpte till att hantera frågor vid kontraktsskrivandet.