Pontus framstår som kunnig och genuin. Det kännes tryggt med honom som mäklare.
Pontus Hederstedt
Pontus Hederstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby
.Pontus Hederstedt har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Pontus Hederstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.7. Pontus Hederstedt har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
72 omdömen om Pontus Hederstedt
Vi är mycket nöjda med Pontus, vi fick ett fint bemötande och han skötte hela försäljningen mycket bra, lätt att kommunicera med och lyssnade på våra önskemål, det var andra gången vi valde honom som vår mäklare.
God upplevelse. Kommer i god tid, trevligt bemötande. Lätt att prata med och verkar ha god insyn i objekten.
Väldigt kunnig & trevligt bemötande.
Pontus är en kunnig, trygg, pålitlig och engagerad mäklare som gör sitt yttersta för en framgångsrik och lyckad bostadsaffär. Pontus är det självklara valet av mäklare!
Med sin erfarenhet och känsla för kulturhistoriska objekt, blev Pontus Hederstedt ett enkelt val av mäklare för att sälja min lägenhet i Visby innerstad. Han slussade mig genom säljprocessen smidigt och säkert. Pontus, som är en lugn och positiv person, svarar alltid snabbt på telefon och mail. Det kändes proffsigt och tryggt och gav ett ett resultat som jag är mycket nöjd med.
Trygg o bra mäklare. Lugn o behaglig att ha o göra med.
Vi fick ett mycket fint bemötande av Pontus och upplevde att han förstod våra önskemål och var mycket hjälpsam och flexibel i hela bostadsaffären. Vi kan starkt rekommendera Pontus för hans ärlighet och professionalitet.
Professionell, engagerad och trygg är tre ord som beskriver Pontus väldigt bra. Jag kände mig oerhört trygg och bekväm genom hela processen. Rekommenderar varmt!
Trevlig och lätt att få tag på.