Trevlig och glad mycket duktig på sitt uppdrag
Joakim Persson
Joakim Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ystad
.Joakim Persson har varit registrerad mäklare sedan 1996-01. Joakim Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.6. Joakim Persson har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
71 omdömen om Joakim Persson
Joakim bemötte oss på ett mycket professionellt och trevligt sätt redan från första kontakten. Vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen. Våra förväntningar var att få en engagerad och tillgänglig mäklare som kunde guida oss och ge tydliga råd kring prissättning och försäljning – och de förväntningarna uppfylldes verkligen. Joakim var noggrann, påläst om området och hade en tydlig strategi för försäljningen av vår bostad på Östersjögatan 9. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, vilket gjorde...
Många sidor att skriva under som exekverades med berömvärd tydlighet och hastighet.
Gav ett positivt och kunnigt intryck. Kändes bra och tryggt under hela processen.
Glad och trevlig mäklare som inger förtroende. Förklarade både brister och annat och dolde inget.
Kompetent och professionell mäklare.
Solid, erfaren och även dynamisk person.
Joakim är snäll och duktig mäklare, man han behöver vara lite snabbare på att svara
En mycket trevlig person som lyssnar och gör sitt jobb
En väldigt tillmötesgående person som lyssnar och gör sitt jobb.