Ola Strand

Ola Strand

Ola Strand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Ola Strand har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Ola Strand har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Strand har haft 3 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

41 omdömen om Ola Strand

Sedan starten hos Reco 2021
Per-Christer T
Sålde sitt hus med hjälp av Ola Strand en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Höllviken

Professionellt sätt Att han kunde sitt jobb och det gjorde bra sätt Han ingav ett stort förtroende Han skötte jobbet bra och hade en dialog med oss hela tiden tills affären var klar

Anna-Karin B
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Strand en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Höllviken

Väl mottagen och informerad på visningen. Tog även kontakt med säljaren då vi ställde frågor han inte hade svar på. Bra återkoppling efter visningen.

Robert N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Strand en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Mycket proffsig och trevlig. Kan varmt rekomendera honom 👍

Lennart S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Strand en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Höllviken

Mycket trevlig och anpassningsbar. Verkar kunnig som man har tillit till.

Anne N

Mycket bra bemött Allt var mycket bra Bara positivt

Karin B
Höllviken

Vi är mycket nöjda med Ola och hans insatts för oss . Han är mycket behaglig i sitt sätt , påläst och snabb att återkoppla . Känns tryggt att ha haft Ola som vår mäklare. Karin o Tommy

Sandra L
Höllviken

Tydlig vision och ett bra slutresultat både gällande försäljning och köp. Tillgänglig och serviceinriktad!

Ingrid A
Höllviken

Sympatisk och kunnig i sin proffesion

Simon B
Vellinge

Trevligt bemött, och som alltid ställde upp när det behövdes på plats eller via länk.

Mathias B
Vellinge

Ola är extremt kunnig och har hjälpt oss steg för steg igenom hela processen. Han har förklarat för- och nackdelar med allt och har varit tillgänglig för att svara på frågor vid vilken tidpunkt som helst. Han har även gått ur sin väg för att hjälpa oss hantera saker när vi inte varit tillgängliga. Vi är på yngre sidan och inte så kunniga med hur allt funkar, men vi har känt oss trygga att allt har sköts som det ska och att resultatet blev bra. Rekommenderar starkt Ola!