Gabriel Gawell

Gabriel Gawell

Gabriel Gawell är mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Gabriel Gawell har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Gabriel Gawell har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriel Gawell har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

24 omdömen om Gabriel Gawell

Sedan starten hos Reco 2021
Linna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Enskededalen

Rekommenderar verkligen Gabriel som mäklare!

Filip P
Kärrtorp

Supertrevlig, lugn och trygg mäklare. Ger saklig information men är mån om att säljaren själv väljer det som känns bra. Positiv kontrast till andra mäklare som kan vara ganska hetsiga!

Min Ji N
Hammarbyhöjden, Johanneshov

He is good at communicating and respecting sellers wish and opinion.

Pär H
Björkhagen, Johanneshov

Jag fick ett bra, pålitligt och professionellt bemötande. Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete från start och till allt blev klart.

Vansta Mark & Transport Ab V

Mycket proffsigt bemötande och rak kommunikation genom hela försäljningen, vi är väldigt nöjda med Gabriels arbete genom hela processen,

Jill N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Vi blev bemötta på ett bra sätt.Bostadsaffären blev till vår belåtenhet. Allt var förberett inför kontraktskrivningen. Gabriel är en trwvlig mäklare.

Aisha H
Björkhagen

Gabriel gav ett genuiun, tryggt och proffsigt intryck. Han skötte kontakten och affären på ett smidigt sätt och såg til att både säljarna och vi köpare blev nöjda. Rekommenderar!

Nicole S

Gabriel är en duktig, pålitlig, trevlig och professionell mäklare med många års erfarenhet i branschen. Detta märktes genom hans kunskap, lokalkännedom och arbetssätt. Som säljare kände vi oss helt trygga i Gabriels händer och han skötte försäljningsprocessen så smidigt med toppen service, stort engagemang och utomordentlig kommunikation. Vi rekommenderar varmt att anlita Gabriel som mäklare!

Johannes U

Gabriel var smidig och lyhörd. Han gjorde sitt yttersta för att knyta ihop affären. Rekommenderas!

Hildegard E

ENGAGERAD LYSSNANDE. VÄNLIGT Å VARMT BEMÖTANDE. REKOMMENDERAR HONOM SOM MÄKLARE.

Svar från Gabriel Gawell

Tack Hildegard! Det var trevligt att samarbeta med dig också!